Zazářil a zazpíval. Video se Schwarzenbergem okouzlilo internet

12.01.2013 21:42 | Zprávy

Poté, co se Karel Schwarzenberg dozvěděl, že postupuje do druhého kola přímé volby, divadlem Archa se rozezněla česká hymna. Nejprve začali zpívat jeho příznivci, poté se přidal i sám kandidát na prezidenta.

Zazářil a zazpíval. Video se Schwarzenbergem okouzlilo internet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel se pomalu, ale jistě zařadil na druhé místo za Miloše Zemana

"Neslibuju vám zářné zítřky, ani neslibuju zemský ráj na pohled, ale slibuji, že udělám vše, v což mé síly stačí, abychom byli spořádaná země,“ uvedl také Karel Schwarzenberg, inspirován textem hymny.

Video se zpívajícím Schwarzenbergem sledujte ZDE

Ve spontánním zpěvu hymny se posléze přidal ke svým příznivcům. Následoval potlesk. Schwarzenberg se v průzkumech nepohyboval na prvních dvou pozicích, přitom v závěru sčítání hlasů těsně stíhal prvního Miloše Zemana.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…