Projeďte se s Paroubkem po Ústí autobusem i trolejbusem

23.04.2010 14:06

Volební kampaň v Ústeckém kraji nabírá na obrátkách. Po bouřlivých Otázkách Václava Moravce, které ve středu proběhly v Ústí nad Labem, se ve městě objevily trolejbusy v oranžové barvě a autobusy s rodinnou fotkou Jiřího Paroubka.

Projeďte se s Paroubkem po Ústí autobusem i trolejbusem

Při čekání na trolejbus se Ústečané mohou dočkat zajímavého překvapení, domů či do zaměstnání je může dovést trolejbus kompletně vyvedený v oranžových barvách socialistů.

Přímo pod řidičem je k vidění růže sociálních demokratů a po stranách vozu jsou vypsány předvolební sliby sociální demokracie.

Kdo dává přednost cestě autobusem, setká se s Jiřím Paroubkem v doprovodu jeho manželky Petry a dcery Margarity. Oznamují společně cestujícím, že naplní sny našich dětí.

Nezahálí ani oponenti

Donedávna se mohlo zdát, že ČSSD metropoli Ústeckého kraje zcela ovládla za pomoci svých billboardů a plakátů. Ovšem s blížícím se termínem voleb ukazují svou sílu i její političtí konkurenti.

Miloš Zeman na nových billboardech oznamuje, že není čas udělat ve volbách chybu a jeho příznivci rozdávají letáky s programem Strany práv občanů. A letáky jdou na dračku, v pátek ráno si je vzalo všech 20 lidí, kteří spolu s redaktorem ParlamentnichListu.cz čekali na autobusové zastávce.

„Škoda, že v tomhle kraji nekandiduje pan John, to bych asi dala hlas Věcem veřejným. Takhle se rozhodnu asi až na poslední chvíli, " zní nejčastější názor na zastávce.

Trpělivě čekající pán na oranžový autobus pokládá do ticha zásadní otázku: „Kolik ty kampaně musí stát peněz?"

Více:
Paroubek má pražské oči a řeší Ústí, ozval se zástupce VV


Foto: Miloš Polák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …