Nevolte Paroubka. A nestojí za námi Usáma, zdůraznil John

23.04.2010 20:13

Radek John, nejoblíbenější muž v české politice, odmítal, že je loutkou pražských podnikatelů a jeho strana marketingovým produktem.

Nevolte Paroubka. A nestojí za námi Usáma, zdůraznil John

Šéf politické strany Věci veřejné Radek John odmítl v České televizi, že by byl napojen na zájmy podnikatelů v Praze. Tak jej na začátku pořadu Hydepark vylíčila Česká televize. Připomněla jeho angažmá ve firmě Ora Print a vydávání časopisu pro VZP.

"Když jsem byl ve firmě Ora Print, tak tam nebyl Roman Janoušek. Je to naprostý blábol," okamžitě odmítl úvodní profil John.

Podrobněji z diskuze:
Paroubek je politický dinosaur šířící lež, řekl John

Nemáme skandál, tak si média a politici vymýšlejí

"Příště se řekne, že za námi stojí Usáma bin Ládin," rozčiloval se ve studiu John. Podle něj analýza České televize nepracuje s důvěryhodnými zdroji.

"To je, jako kdybyste říkali, chovanci psychiatrické léčebny a vrátný hotelu Alhambra tvrdí, že za námi stojí Roman Janoušek," dodal John a vyzval novináře, aby přinášeli své zdroje.

"Ostatní politici nemají žádný skandál na nás. Příště řeknou, že John jí děti," dodal John.



John se jasně vymezil proti předsedovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi. "Nikdy s Jiřím Paroubkem. Je to politický dinosaurus," zdůraznil John s tím, že volit Paroubka znamená, chtít jej i na Hradě v roce 2013. Odsoudil i spolupráci s komunisty, nebo s "dinosaurem" Ivanem Langerem z ODS.

Na Johnovi bylo znát, že je v televizním studiu jako doma. Mluvil spatra a uvolněně. "Padesát procent mužů je nevěrných," odmítl kritiku jednoho diváka, že několik let zapíral nemanželskou dceru a udržoval mimomanželský vztah. "Je to opravdu podstatné, zda byl politik nevěrný?" řečnicky se ptala bývalá publicistická hvězda televize Nova a připomenula avantýry amerických prezidentů Johna Kennedyho a Billa Clintona.

Dále čtěte:
John beseduje s naštvanými občany. A hodně slibuje

John je podle posledního průzkumu STEM, do kterého byl prvně zařazen, nejoblíbenějším politikem a předčil tak i šéfa TOP 09 Karla Schwarzenberga. Také podle agentury SANEP by si jej přes 40 procent dotázaných přálo premiérem.

Podle diváků České televize Radek John svým vystoupením přesvědčil 51 procent hlasujících.

Související články:
John premiérem? Proč ne, míní skoro polovina Čechů
Knížete bych porazil už před půl rokem, uvedl John

Foto: repro ČT

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…