Paroubková: Můj muž je titán. A s Bartošovou mě nesrovnávejte

24.04.2010 16:50

Petra Paroubková v Deníku přiblížila život s lídrem sociální demokracie. Zároveň objasnila svou pozici v předvolební kampani a také své budoucí směřování v partaji.

Paroubková: Můj muž je titán. A s Bartošovou mě nesrovnávejte

Některá média, podle Petry Paroubkové bulvár, hovoří o její účasti na kampani jako o signálu směrem k voličům. Ten může sociální demokracii přinést až čtyři procentní body navíc. Petra Paroubková toto jasně odmítla stejně jako tvrzení, že je některými novináři přirovnávána k Ivetě Bartošové.

"To neříkejte, s tou mě nesrovnávejte. Ale asi dobře prodávám, nebo lépe řečeno jsem dobře se prodávající, jinak by tolik o mně nepsali. Já se snažím vycházet se všemi novináři dobře, už to není tak vyhrocené jako na začátku."

S médii je podle ní spojen i negativní pohled na jejího muže. "Protože je velká osobnost, má charisma a takoví lidé vždy vzbuzují různé emoce. A také je tu vliv médií, která ho většinou vykreslují hodně negativně," prozradila.

Nečas je Frank Burns, Zeman mraveneček

Petra Paroubková dále prozradila, že Mirek Topolánek byl z jejího manžela vždy velice nervózní a Petr Nečas je sice milý a snaživý, ale jinak je to podle ní Frank Burns ze seriálu M.A.S.H. Stejně ironicky se vyjádřila k bývalému premiérovi Miloši Zemanovi. Ten podle ní vedle Jiřího Paroubka působí jako mravenec.

"Manžel nemá důvod s panem Zemanem chodit do debaty, preference jeho strany je desetkrát menší, nebyl by rovnocenným soupeřem. Byl by to souboj titána s mravenečkem."

Paroubková také řekla, že nemá jakékoli vyšší ambice ve straně, jejíž je třetí rok členkou na Praze 4. Stejně tak nemyslí, že by se letos měla konat jakákoli demonstrativní akce, jakou byly vloni například házená vajíčka po členech sociální demokracie.

"Já pevně věřím, že už nic nebude. Byla to malá spontánní akce, která se díky podpoře největšího rivala sociální demokracie změnila v masovou hysterii."

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sap

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…