Issová se pustila už i do ODS. Lžou, kradou, zajímají je jen peníze

01.05.2010 21:28

Herečka Martha Issová v souvislosti s kontroverzním videem Přemluv bábu v rozhovoru pro MfD říká, že jí vadí agresivní volební kampaně a někteří členové ODS.

Issová se pustila už i do ODS. Lžou, kradou, zajímají je jen peníze

Podle Issové, která v dnes již proslulém videu agituje za to, aby levice nezvítězila ve volbách, prý neexistuje ani vhodná pravicová partaj. "Ne. A ODS volit nebudu, to vím jistě. Je tam příliš mnoho lidí, kteří prokazatelně lžou a kradou.  Před měsícem a půl jsem stála před pražským magistrátem na Pražské defenestraci. Vadí mi to. Ale bohužel ta korupce je všude. Navíc jedinou hodnotou pro ODS jsou peníze a to nechci akceptovat."

V rozhovoru, jehož znění ještě před online vydáním zveřejnil oficiální profil iniciativy Přemluv bábu na Facebooku, herečka Issová říká, že největší důvěru má k bývalému prezidentu Václavu Havlovi a předsedovi TOP 09 Karlovi Schwarzenbergovi.

"Věřím, že jeho ambicí není uchvátit co největší moc a co nejvíc peněz. I když si nedělám iluze, že jeho vliv v TOP 09 je ten největší a mám pocit, že ho používají jako tvář, protože je mezi lidmi oblíben."

Issová také zmínila, že ji některé kritické ohlasy na Zelenkovo kontroverzní video překvapily. Podobná slova potvrdil také druhý aktér, herec Jiří Mádl. Ten se ve svém prohlášení střetl s Jiřím Pehe. Tomu vzkázal, že trvá na tom, aby mladí lidé mluvili o komunismu a potlačování lidských práv.

Pehe na ČT minulý týden prohlásil, že se lidé narození po roce 1989 nemají vyjadřovat k totalitě.

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…