Kandidát DSSS vystřelil na Roma

03.05.2010 15:52

V Teplicích se střílelo. Dělnická strana sociální spravedlnosti tvrdí, že útočníci "cikánské národnosti" napadli jejich dva kandidáty do sněmovny.

Kandidát DSSS vystřelil na Roma

Jeden z kandidátů Dělnické strany sociální spravedlnosti do Poslanecké sněmovny vystřelil na Roma, o kterém tvrdí, že ho napadl.

"Po předchozí rozepři jeden z mužů srazil protivníka na zem a ten se udeřil do hlavy. Během šarvátky pak ležící muž vytáhl plynovou pistoli a vystřelil. Protivníkovi způsobil dočasné zhoršení sluchu," řekla iDNES.cz mluvčí teplické policie Ilona Novotná.

"Pan Holešinský použil zbraň v okamžiku, kdy byl sražen na zem a útočící Cikáni do něj kopali. Utrpěl různá poranění a nemůže se postavit na nohy. Policisté mu odmítli přivolat zdravotnickou pomoc, kterou si prý musí obstarat sám," uvedl v tiskové zprávě krajský lídr strany Petr Kotáb.

Médiím také sdělil, že byl Holešinský hospitalizován v teplické nemocnici. Má prý naražené koleno, žebra a podlitiny na celém těle. Stanislav Holešinský kandiduje za Dělnickou stranu sociální spravedlnosti na Liberecku, jeho žena je na čtvrtém místě kandidátky v Ústeckém kraji.

Policisté případ šetří jako veřejný přestupek. Zatím ještě s jistotou nevědí, kdo byl útočník a kdo oběť.

Více: Klidně bude i Dělnická strana číslo tři, tvrdí Vandas

Foto:delnickamladez.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

4:44 Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

Zdaleka ne všichni dotčení hráči se smířili s policejním konstatováním o konci vyšetřování výbuchů v…