Topolánek na Facebooku stále válcuje Nečase

13.05.2010 6:01

Ačkoli se Mirek Topolánek na svém oficiálním profilu na Facebooku nevyjádřil od 11. dubna k žádné aktuální věci, jeho přátel neubývá. Ve srovnání s Petrem Nečasem jich má skoro dvojnásobně.

Topolánek na Facebooku stále válcuje Nečase

Jiří Paroubek - 2 320, Petr Nečas 2 700, Cyril Svoboda - 1 110, Ondřej Liška - 1 893, Karel Schwarzenberg - 4 969 a konečně Mirek Topolánek - 4 397. Tak vypadá žebříček šéfů stran zastoupených ve sněmovně. Komunistický předseda Vojtěch Filip svůj profil nemá a lídr Věcí veřejných Radek John, dosud neparlamentní strany, získal k dnešnímu dni 1 202 přátel.

Ačkoli Petr Nečas publikuje často a interaktivně, vůči Topolánkovi stále zaostává. "Topolánek vzbuzoval emoce, jeho profil mohlo navštívit denně několik tisíc návštěvníků. Petr Nečas působí směrem k veřejnosti vyrovnaným dojmem, který nemůže ničím překvapit, tak by se ten rozdíl dal vysvětlit," konstatoval pro ParlamentníListy.cz marketingový odborník Břetislav Polách.

Topolánek nereaguje ani na Facebook, ani na SMS

Petr Nečas publikuje své názory, fotografie, videa a pozvánky skoro každý den. Mirek Topolánek uveřejnil poslední osobní příspěvek 23. února. Pak následovalo už jen dvanáct tiskových zpráv a od 11. dubna, kdy dlouholetý předseda ODS zaslal kondolenční dopis bratrovi tragicky zesnulého polského prezidenta Kaczyńského, nepřišla jediná Topolánkova aktivita směrem k přátelům.

"Jeho fanoušci se za poslední období přesunuli hlavně do podstránky "Just Others", kde živě diskutují," upozornil Polách. Záložka určená právě fanouškům Mirka Topolánka se ovšem stala nástěnkou propagačních odkazů a urážek. Komentářů, které nikdo needituje, přibývá až několik denně.

Mirek Topolánek na SMS dotazy ohledně svého profilu neodpověděl. Mediální tým ODS už v minulosti sdělil, že za stranu bude komunikován především její volební lídr Petr Nečas.

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…