"Maskot" ODS Jágr: Chci, aby vyhrála strana, která vyhrát má

26.05.2010 15:53

Pár dnů před volbami hvězdný hokejista Jaromír Jágr zopakoval, že v nich - stejně jako vždycky - podpoří občanské demokraty.

"Maskot" ODS Jágr: Chci, aby vyhrála strana, která vyhrát má

Hokejová legenda Jaromír Jágr, který v neděli podruhé v kariéře vybojoval titul mistra světa, v závěru předvolební kampaně podpoří Občanskou demokratickou stranu. Na tiskové konferenci strany to oznámil její volební lídr Petr Nečas.

Ten odmítl spekulace, že by se ODS mohla na svézt na vlně Jágrovy popularity. "Toto podezření by se tady nabízelo v případě, kdyby podpora pana Jágra - které já si velmi vážím - spadla z čistého nebe," sdělil Nečas a dodal, že si Jágra váží nejen za jeho sportovní úspěchy, ale i pro jeho "lidské člověčenství".

Každá strana chybuje, říká Jágr

Sám Jágr již v roce 2004 prohlásil, že občanské demokraty volil vždy. "Uvědomuji si, že za dva dny jsou volby a já bych byl rád, aby i tam to dopadlo dobře, abychom se za pět deset let neocitli tam, kde je dnes Řecko a aby volby vyhrála strana, která to má vyhrát. Každá strana dělá chyby, ale já jsem vždy podporoval občanské demokraty a jsem na jejich straně, " uvedl hokejista na středeční tiskové konferenci a dodal, že by stranu podporoval i bez nedělní výhry ve finále hokejového mistrovství světa.

V minulosti se objevil na předvolebních plakátech této strany a patří i k jejím štědrým sponzorům. Za "maskota" občanských demokratů jej před lety označil i současný středočeský hejtman David Rath (ČSSD).

Více čtěte:

ODS přispěl Jágr i Berdych, Topolánek nikoli

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…