Duel lídrů byl jako závod F1. Nuda až do cíle, hodnotí Facebook

28.05.2010 11:10

Uživatelé Facebooku, kteří přímo na stránce pořadu Otázky Václava Moravce ve čtvrtek večer celou debatu komentovali už během jejího průběhu, o vítězi jasno nemají. Přesto se ale diskuze na internetu protáhla na stovky komentářů.

Duel lídrů byl jako závod F1. Nuda až do cíle, hodnotí Facebook

Přestože poslední předvolební debata na Facebooku vyvolala diskusi čítající zatím téměř tři stovky komentářů, poměr hlasů hájících výstup Jiřího Paroubka na straně jedné a Petra Nečase na straně druhé je více méně nerozhodný.

Navíc dojem mnohých diváků z televizního duelu je spíše rozpačitý. Dana Kleinová například shrnuje: „To je jako sledovat F1, usnout při třetím kole a probudit se v momentě, kdy se vítěz dostane do cílové roviny... Debata o ničem :-("

Paroubek neumí počítat, Nečas vede akademické řeči

„Ten Nečas mu dává! Paroubek neví, čí je..." oceňuje například Libor Perutka televizní výkon občanskodemokratického lídra. A další mu přizvukují. „Socan dělá, že neumí počítat, nejsem volič ODS, ale Nečas vede:-)," svěřuje se pro změnu Luděk Pivoňka. A Rolf Fleischhans přizvukuje: „Paroubek opět jen žvaní bez sebemenších konkrétností. Nečas perfektní, strohá fakta, jasné plány."

Proti zastáncům Petra Nečase se však ve facebookové diskusi formuje i silná proparoubkovská klika. „Nečas vede akademické řeči, Paroubek lépe oslovuje obyčejné lidi," míní například uživatel s přezdívkou Madqwert Idnes.

Vojtěch Merunka kromě toho upozorňuje: „Nečas jen opakuje zjednodušené fráze z volebního programu ODS. Paroubek se alespoň snaží odpovídat konkrétně na otázky." A o chvíli později přidává: „V kvantitativních znalostech Paroubek vyhrává o celou jednu třídu. Všimněte si, že Paroubek stále používá konkrétní číselné údaje (rozpočty, počty vojáků v cizině, počty hlasů při hlasováních, ...), jména státníků a dalších lidí. Nečas se mi zdá, že to nezná. Skoro žádné číslo, skoro žádné jméno, jen hlášky."

Čtěte také:


Foto: Zbyněk Pecák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

9:44 Čert vás vem! Oslavy osvobození se v ČR zvrhly hned ráno

Oslavy osvobození od nacismu nabírají na českém internetu spád hned ráno. Šlechtic Jiří Lobkowicz oz…