AntiParoubkovci rozeslali báseň: Radostná zpráva se šíří…

30.05.2010 11:03

Na sociální síti Facebook byl v sobotu večer a během nedělního dopoledne frekventovaný pouze jeden bod - odchod Jiřího Paroubka z čela sociální demokracie.

AntiParoubkovci rozeslali báseň: Radostná zpráva se šíří…

"Z vedení sociální demokracie odejdu během sedmi až deseti dnů," řekl Jiří Paroubek na sobotní tiskové konferenci v Lidovém domě. Té předcházela uzavřená schůzka vedení strany, kterou nikdo z místopředsedů nechtěl komentovat.

Odpůrci šéfa sociální demokracie glosovali novinu po svém."Díky Jyrkovi, že použil svůj sexy mozek konečně k něčemu užitečnému," napsala Jarka, členka největší skupiny proti Jiřímu Paroubkovi. "Fotka pro Paroubka" čítá necelých 70 tisíc členů. Další komentáře následovaly.

Dávám si do nosu

"Velmi krásná a poetická neděle! ROKO-ŠUPLÍK povede už jenom svoje romské voliče v Ústí! Díky Vám všem!" "Vytáhl jsem z domácího báru to nejlepší pití a dávám si do nosu. Kdy jindy, než dnes?" ptá se Viktor.

"Díky Vám všem, bylo mi ctí zde být s Vámi. Mise splněna," okomentoval Paroubkův odchod další člen skupiny. "Prvním použitím jeho sexymozku udělal mnoha lidem radost, víc než si myslíte," dodal závěrem Bob.

Radostná zpráva se šíří

Kromě komentářů se na sociální síti Facebook šíří báseň, kterou si mnoho z uživatelů vkládá jako svůj nedělní status.

"Radostná zpráva se šíří, že do prdele míří, paní Paroubková a její Jiří."

Jiří Paroubek na svém oficiálním profilu na výtky ani výsledky voleb dosud nereagoval. Stejně tak jeho žena Petra. Jediný z vedení ČSSD, který hodnotil současný stav, byl Zdeněk Škromach. "Jsem rád, že jsme vyhráli volby. Nečas byl na Zlínsku poražen. Přesto nebude jednoduché sestavit vládu. Pokusíme se o to. Hezký den."

Sociální demokracie v letošních sněmovních volbách zvítězila se ziskem 22,1 procenta. Druhá ODS měla 20,2 procenta. Jiří Paroubek oznámil svou rezignací poté, co s největší pravděpodobnostní nebude moci sestavit vládu. Nejdiskutovanější variantou se jeví středopravicová koalice ODS, TOP 09 a VV. Ta by v současné sněmovně získala 118 mandátů.

Více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …