Zeman se stane čestným předsedou SPOZ

31.05.2010 20:20

Miloš Zeman zůstane čestným předsedou Strany práv občanů – zemanovců (SPOZ). Oznámili to místopředsedové Vladimír Hönig a Radek Augustin po jednání stranické politické rady.

Zeman se stane čestným předsedou SPOZ

Podle Höniga a Augusina není SPOZ stranou jednoho muže. Tvrdí, že získali pět procent hlasů od voličů mezi 18 a 25 lety, což považují za pozitivní. Do komunálních voleb půjdou se sebevědomím a kvalitním programem.

„Miloš Zeman bude čestným předsedou Strany práv občanů - zemanovci," uvedli místopředsedové SPOZ v pohlášení zaslaném redakci ParlamentniListy.cz.

"Čekají nás komunální volby, do kterých jdeme jako moderní a sebevědomá politická strana, která nabízí kvalitní program a zodpovědnost. Mezi námi je celá řada lidí, kteří prokazují znalosti a schopnosti na všech úrovních," dodali dále s tím, že ve volbách získali  4,33 procenta, což činí více než 220.000 hlasů.

Zeman v sobotu oznámil, že končí v čele strany, protože se mu nepodařilo přesvědčit alespoň pět procent voličů a vstoupit do sněmovny.

Více: "Starý jezevec" si na Vysočinu odveze 22 milionů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

O 150 Kč méně. V Polsku. Doufali, že si toho nevšimnete

13:21 O 150 Kč méně. V Polsku. Doufali, že si toho nevšimnete

Že se nakupovat v Polsku už nevyplatí? Možná nesouhlasí Češi, kteří si koupili kilo krůtích prsou v …