Pilarová: Paroubek v ČSSD mě vyděsil. Jeho styl byl diktátorský

02.06.2010 9:56

Týden před volbami se zpěvačka Eva Pilarová vyjádřila pro ParlamentníListy.cz, že pokud by byl v čele státu šéf ČSSD Paroubek, opustila by republiku. Teď si libuje, už může zůstat v klidu doma.

Pilarová: Paroubek v ČSSD mě vyděsil. Jeho styl byl diktátorský

Hodně velkou a většinou negativní odezvu zažila zpěvačka Eva Pilarová poté, co pronesla pro ParlamentníListy.cz, že nikdy o emigraci neuvažovala, ale pokud by se do čela státu dostal předseda ČSSD Paroubek, tak by republiku natrvalo opustila.

Trochu se rozhorlí, když má reagovat na to, co jí vzkázal jihočeský lídr ČSSD a bývalý ministr kultury Vítězslav Jandák, proč neemigrovala už během osmi let vlády sociální demokracie. „Protože byl v čele dlouho Miloš Zeman, a to je velmi sympatický a chytrý pán. Vyděsil mě až pan Paroubek, jehož styl mi připadal diktátorský," vysvětluje zpěvačka pro ParlamentníListy.cz.

Byla jsem nevýjezdná na západ, takže proto ta Kuba a Sovětský svaz

Trojnásobná Zlatá slavice nepřemýšlela dlouho ani nad druhou Jandákovou otázkou. „Proč jsem jezdila zpívat na Kubu a do Sovětského svazu? Asi si ten pán nevšiml, že jsem byla ´nevýjezdná na západ´. Jezdila jsem za publikem. Chtěla jsem si ověřit, jak mě budou přijímat jiní než naši diváci. A jinde jsem tu možnost neměla," líčí své pohnutky Eva Pilarová.

Zpěvačka přiznává, že si svými vyjádřeními trochu zavařila. „Přicházely mi na mail nejrůznější reakce. Některé mě  i pobavily jako třeba ta, která mi doporučuje, abych s sebou vzala Havla, Schwarzenberga, Klause, všechny z ODS, z TOP 09 a dokonce i Věci veřejné," usmívá se trojnásobná vítězka ankety Zlatý slavík.

Dostala jsem nabídku na bydlení v Německu

„Na druhou stranu mi ovšem přišly ohlasy, které mi dávaly za pravdu. Dokonce od české rodiny žijící v Německu jsem dostala nabídku k bydlení, kdyby bylo potřeba. Teď už ale není důvod k emigraci," pochvaluje si Eva Pilarová výsledky voleb.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…