Václav Moravec byl vyfocen se svým údajným přítelem

15.06.2010 8:15

Moderátor Václav Moravec byl fotografy deníku Aha! přistižen se svým údajným přítelem. Podle deníku spolu nejspíše i bydlí.

Václav Moravec byl vyfocen se svým údajným přítelem

Moderátora nedělních Otázek Václava Moravce na veřejnoprávní televizi vyfotili fotografové deníku Aha! s mužem, který mu venčil psa, odemkl si klíči, které byly nejspíše od jeho bytu v Praze 10 Strašnicích a poté se společně vydali na společný výlet se psem za Prahu.

Deník se domnívá, že muž je Moravcův přítel a bydlí spolu. Tuto informaci opírají o fakt, že neznámý přítel pro Moravce přijel stříbrnou fábií, která je podle informací listu jeho. Moderátor se o svém soukromém životě bavit odmítá.

Už dříve se spekulovalo o tom, že Moravec kdysi randil s bývalým ministrem spravedlnosti z řad ODS Jiřím Pospíšilem. Moravec však deníku Aha! řekl, že to není pravda.

Václav Moravec moderuje na České televizi diskusní pořad s českými politiky Otázky Václava Moravce. Před volbami také uváděl Speciál, kam si zval všechny krajské lídry, jejichž strany překročily v předvolebních průzkumech pětiprocentní hranici.

Moravec čelí i obvinění z antiklausismu v ČT

Za svou činnost v České televizi čelí Moravec kritice od vicekancléře prezidenta Václava Klause Petra Hájka. Česká televize ho však brání.

"Ostatně pan ředitel Janeček - i kdyby měl dobrou vůli - nemá faktický (pouze formální) vliv na to, co 'jeho' televize vysílá. Zvláště ne ve zpravodajství či publicistice a už vůbec ne na maratónské pořady pana Moravce. Ten má tak fakticky svou televizi, svůj privátní kanál, uvnitř této zvláštní instituce," zareagoval Hájek na dotazy serveru ParlamentniListy.cz.

Pokračuje tak ostrá výměna názorů mezi Hradem a televizí veřejné služby, kterou započal rozhovor serveru ParlamentniListy.cz, v němž Hájek o ČT mimo jiné prohlásil, že "je nastavena jako jedna z hlavních úderných pěstí antiklausismu" a razí politický směr, "který lze označit za havlismus."

Poté, co prezidentův spolupracovník moderátora kritizoval, vznikla na Facebooku skupina "Zachraňme Václava Moravce"

Čtěte také:
Hájek přitvrdil: Moravec má v rámci ČT svůj privátní kanál


Foto:Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celebrity s patentem na rozum. Jak vidí Hoffman dnešní novináře?

18:07 Celebrity s patentem na rozum. Jak vidí Hoffman dnešní novináře?

POHLED IVANA HOFFMANA Slovenskem hýbe kauza z televize Markíza, kde byl z obrazovky stažen moderátor…