Dimun následuje Tvrdíka. V ČSSD končí

23.06.2010 21:48

Po odchodu Jiřího Paroubka z postu předsedy ČSSD odcházejí postupně i jeho lidé. Po bývalém volebním manažeru Jaroslavu Tvrdíkovi je to nyní šéf PR sekce Lidového domu Petr Dimun.

Dimun následuje Tvrdíka. V ČSSD končí

Vedoucí PR a marketingu Lidového domu Petr Dimun, který v době předvolebních bojů zásoboval média častými reakcemi vedení strany, v nejbližší době v ČSSD skončí. Bude tak následovat bývalého volebního manažera Jaroslava Tvrdíka, který už své angažmá ukončil a šel se podle svých slov věnovat své rodině.  

"Jaroslav Tvrdík měl mandátní smlouvu. U Petra Dimuna to bylo nějak jinak, ale u obou to směřuje k ukončení spolupráce," řekl LN anonymní zdroj obeznámený se situací v ČSSD. 

Petr Dimun je v současné době podle slov statutárního místopředsedy strany Bohuslava Sobotky na dovolené, což by vysvětlovalo jeho nezájem se k informaci vyjadřovat.

Případné další angažmá pro Tvrdíka vyloučila mluvčí Kateřina Blechová. "Nic se pro něj nechystá," uvedla pro LN. Propagaci před podzimními komunálními volbami dostal na starost poslanec Jan Hamáček.


Čtěte také:


Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…