Paroubková píše knihu o politickém zákulisí

26.06.2010 21:55

Manželka bývalého šéfa ČSSD Petra Paroubková pracuje na knize popisující praktiky v politickém zákulisí. Kniha bude podle autorky - co se obsahu týče - velkým překvapením a na pultech knihkupectví se objeví těsně před podzimními volbami.

Paroubková píše knihu o politickém zákulisí

Kniha podle Petry Paroubkové ukáže politiku z trochu jiného úhlu, než ho prezentují média. Přinese i skandální informace, informoval server iDnes.cz s odkazem na pořad Narovinu televize Public, který bude odvysílán v pondělí, a v němž se o připravovaném díle autorka zmínila. Slíbila, že pro některé lidi to bude překvapení. "Pro některé politiky, novináře, možná i podnikatele," dodala Paroubková tajemně.

Nabídku napsat knížku dostala manželka bývalého předsedy ČSSD Jiřího Paroubka už minulý rok. Dlouho však odmítala, píše dále iDnes.cz.

Pro mnohé lidi bude kniha překvapením

"Snažila jsem se vyjadřovat své názory v komunikaci s médii, na mítincích nebo přes blog. Teď jsem nabídku přijala. Je to knížka 'Tři roky po boku špičkového politika'. Byla to nabídka, která se neodmítá. Zvítězilo mé materialistické já," prozrazuje otevřeně manželka expředsedy ČSSD Jiřího Paroubka, kterou motivovala zároveň skutečnost, že velmi ráda píše.

Čtenář se prostřednictvím knihy dozví o tom, jak se vytváří politika v zákulisí. A ten pohled bude podle Paroubkové odlišný, než nabízejí média. Lidé mají na takové informace právo, protože než přes sdělovací prostředky nemají šanci politiky poznat, dodává k připravované knize.


Čtěte také:


Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…