Líčil Jandák na Paroubkovou? Ne, je moc vychrtlá

27.07.2010 10:48

Prohlášení manželky Petry Paroubkové o tom, že se političky koalice dostaly na vysoké posty doslova a do písmene intimním stykem, nabírá na obrátkách. Na její poněkud pikantní sdělení se nově „nabalila“ historka, kterou vypustila bývalá mluvči ČSSD Květa Kočová. Ta tvrdí, že Jandák kdysi Paroubkovou "balil" a chtěl ji dostat do svého hotelového pokoje.

Líčil Jandák na Paroubkovou? Ne, je moc vychrtlá

Manželka někdejšího předsedy ČSSD Jiřího Paroubka Petra si naběhla. Napřed se jí kvůli větě, že se ženy do politiky dostávají „přes postel", poněkud nešikovně zastala Alena Borůvková z ČSSD, když řekla, že funkce za postel je běžná praxe.

Poté „zaútočil" poslanec Vítězslav Jandák. Ten řekl pro ParlamentníListy.cz, že ženské do politiky nepatří: „Já nemám rád ženský v politice. Vždycky přinesou trochu hysterie, což v normálním životě nevadí, ale do politiky to nepatří." Jandák také přidal doušku o tom, že on se rozhodně do politiky přes postel nedostal.

Klíče v kabelce Paroubkovou nepohoršily

Možná nedopatřením poté uvedla na internetu bývalá stranická mluvčí Květa Kočová, že Jandák před více než třemi lety Paroubkovou ještě coby Kováčovou balil.  

„Na sjezdu ČSSD v Brně, netuše, kdo je Petra Kováčová, jí do kabelky strkal klíče od svého pokoje," uvedla podle deníku Blesk Kočová na Facebooku.

Historka je podle ní stará přes tři roky, ale zatím ji všichni drželi v tajnosti. Na brněnském sjezdu prý tehdy Kováčová byla oficiálně jako tlumočnice, protože se ho zúčastnili zahraniční hosté.

V ČSSD už se ale o jejím poměru s tehdejším předsedou vědělo. Tři měsíce poté totiž zamilovaný páreček vyfotil čtenář Blesku na letišti v Bruselu a oba hříšníci tak museli s pravdou ven. Petra Kováčová se přitom týž rok za Paroubka provdala. Jandákovo svérázné dvoření ji ale prý nijak nepohoršilo. „Vyprávěla to pak spíš pobaveně," zavzpomínala Kočová.

Má prý rád, když je za co chytnout

Jandák se ale k roli "mlsného kocoura" moc nehlásí. „Já jsem známý lakomec a nikdy ženám nestrkám klíče od pokoje, nerad bych aby mi někdo vykradl pokoj. Navíc Petra Paroubková vůbec není můj typ. Vychrtlé ženy se mi moc nelíbí, mám rád, když je za co chytnout. Také už nejsem lovec jako v mládí, jsem šťastně ženatý. Paní Kočová si mě buď s někým spletla, něbo chtěla v okurkové sezóně udělat radost bulvárním médiím," řekl ParlamentnímListům.cz stínový ministr kultury.  

Paroubková z dovolené zatím nereaguje

Petra Paroubková ale podle deníku prý k vyjádřením Kočové mlčí. S manželem Jiřím a s dcerou je nyní na dovolené v Řecku a dění v sociální demokracii ani jednoho z nich prý nyní nijak mimořádně nevzrušuje.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban, Olga Böhmová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…