Zuzaně Paroubkové došla trpělivost s Petrou: Nehaž špínu na jiné

31.07.2010 8:46

O svém bývalém manželovi ani jeho nové partnerce Petře se Zuzana Paroubková v minulosti bavit nechtěla. Její mlčení prolomily až výroky o političkách, které se do vysokých funkcí dostaly díky sexu.

Zuzaně Paroubkové došla trpělivost s Petrou: Nehaž špínu na jiné

Připravila ji o manžela a teď ještě napadá jiné. To už bylo moc i na Zuzanu Paroubkovou, která jinak o své sokyni Petře, která jí odloudila dlouholetého životního partnera Jiřího Paroubka, bývalého předsedu ČSSD, pro média mluvit nechtěla. „Osobní nespokojenost, nenaplněné ambice, křivdu nebo vztek je nedůstojné ventilovat házením špíny na jiné," řekla bývalá manželka expremiéra pro deník Blesk.

Reagovala tak na výroky Petry Paroubkové o tom, že nové političky se do vysokých funkcí dostaly díky sexu. Paní Zuzaně tak zřejmě došla trpělivost s prostořekou Petrou, která jí doslova ukradla manžela, a dostala se tak na titulní stránky novin. V kuloárech se totiž šušká, že se s Paroubkem blonďatá tlumočnice intimně stýkala za Zuzaninými zády už v roce 2005. To bylo ještě v dobách, kdy byl její bývalý muž premiérem.

Než jí odloudila manžela, vypadala Petra slušná a milá

Podle zdroje ze sociální demokracie, který si nepřál být jmenován, hraničilo tehdy Petřino chování k mužům na společenských akcích s koketováním.„V té době jsem o tom také slyšela, ale nechtělo se mi tomu věřit, protože když mě doprovázela na akce na ambasádách, připadala mi slušná a milá," vzpomíná na tehdejší Petřino chování paní Zuzana. To bylo v době, kdy byl její bývalý muž ještě premiérem.

Prolomit mlčení o té, která ji připravila o manžela, ji přinutily až výroky Petry Paroubkové, že nové političky mají funkce za sex. To házení špíny na druhé jí opravdu hnulo žlučí. „Zvlášť když to není ničím podložené," dodává ještě k Petřiným výrokům. O svém bývalém manželovi se ale paní Zuzana, která žije sama s jezevčíkem Andym v pražských Stodůlkách, nechce bavit. „Nemám důvod, proč si znepříjemňovat život," řekla pouze Blesku.

Čtěte také:

Paroubková: Duševní onanisto Mareši, kreslete koaliční souložnice 

Mareš v Reflexu opět kreslí styk Paroubkových. Hrozí další žaloba?  

Paní Petra ví, co na ješitného chlapa platí. Půjde do Štrasburku 

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …