Manželé Paroubkovi byli hosty VIP zpráv na Primě

16.08.2010 21:28

Televize Prima v rámci pondělní "hodiny plné zpráv", tedy v hlavním vysílacím čase, odvysílala reportáž o Jiřím a Petře Paroubkových. Podle jindy výřečných fanoušků na sociální síti Facebook tentokrát dramaturgie netrefila ten správný terč.

Manželé Paroubkovi byli hosty VIP zpráv na Primě

"VIP zprávy přejí krásný den! Jak se máte? :-) Dnes v 19:50 opět startujeme! Máme pro vás nachystané samé zajímavé reportáže :-)) Zajímá vás třeba, jak to vypadá na chalupě u Jiřího Paroubka? A jestli je jeho dcera Margaritka opravdu po něm? :-)))))"

Tímto veselým tónem oznámil tým VIP zpráv na Primě pondělní scénář svého pořadu. Jiří a Petra Paroubkovi ovšem cílovou skupinu minuli. Fanoušky, většinou ženského pohlaví, zajímala především proměna jedné z divaček a nejnovější kalendář modelky Táni Kuchařové.

Na chatě ve Vranném nad Vltavou manžele Paroubkovi za poslední dobu navštívila hned dvě média. Jako první přinesly rozhovor s Jiřím a Petrou Paroubkovými ParlamentniListy.cz, v pondělí svou několikaminutovou reportáž odvysílala televize Prima. Ani v jednom médiu ovšem bývalý premiér České republiky a šéf sociálních demokratů nechtěl konkrétně přiblížit své budoucí politické plány. Vyhnul se i otázce své možné opětovné kandidatury do čela ČSSD.

Aktuálně myšlenku Paroubkova návratu v pondělí vyslovil politolog Jiří Pehe, který redakci sdělil, že: "Jiří Paroubek rozhodně neřekl ve vysoké politice poslední slovo."

Související:

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…