Zpěvák Kalousek: Nejsem žádná Kateřina Brožová

17.08.2010 8:53

Přineseme nové nápady, slibuje jeden z lídrů pražské kandidátky ODS, zpěvák, manažer a producent Jan Kalousek.

Zpěvák Kalousek: Nejsem žádná Kateřina Brožová

Kalousek ve vysílání České televize rovněž nevyloučil svou kandidaturu na post primátora hlavního města. Zde ho ale čeká silný soupeř v podobě exguvernéra centrální banky a kandidáta TOP 09 Zdeňka Tůmy.

Kultura, architektura, životní prostředí

Novopečený politik Kalousek by se podle svých slov rád angažoval v oblasti kultury. „Znám plno lidí z různých kulturních oborů a to neznamená, že jsem hloubkový odborník na nějaké kulturní odvětví. Já vím, komu mám zavolat, koho se mám na co zeptat," vysvětlil svůj přínos Praze. V zápětí dodal, že se radí i s Jiřím Suchým.

Jan Kalousek také podotkl, že má blízko k architektuře a životnímu prostředí. „Praha je opravdu dobré město pro život. Já jsem procestoval hodně měst a Praha je opravdu pěkné město. Žije se tady opravdu dobře, ale to neznamená, že tady není prostor pro zlepšení," uvedl zpěvák s tím, že chce přivést kulturu do ulic.

Nejsem další celebrita v pořadí

V závěru rozhovoru zpěvák odmítl, že by mohl dopadnout stejně neúspěšně jako kupříkladu Kateřina Brožová na kandidátce ČSSD či herečka Jiřina Jirásková, která kandidovala za občanskou demokracii. „Jednak nejsem Kateřina Brožová, jednak si myslím, že za svůj život, který je svým způsobem pestrý... jsem schopen jednat podle určitých vzorců a ty vzorce potom aplikovat do komunální politiky," uzavřel Jan Kalousek.

Dále čtěte:

Zpěvák Jan Kalousek se postu primátora nebrání

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …