Marek Vašut se rozjel v kině. Místo zábavy urážel Paroubka

21.08.2010 5:53

Po premiéře filmu Postradatelní se Sylvesterem Stallonem, Dolphem Lundgrenem či Mickey Rourkem v hlavních rolích zastihl štáb televize Prima několik českých celebrit, kterých se zeptal, kdo je podle jejich názoru postradatelný.

Marek Vašut se rozjel v kině. Místo zábavy urážel Paroubka

Ačkoli na premiéru dorazil například sexuolog Radim Uzel anebo hudebník Michal Dvořák, VIP zprávy požádaly o krátké hodnocení dlouho očekávaného akčního filmu z americké produkce herce Marka Vašuta. Ten, v černých brýlích a s ležérním úsměvem, chvíli přemýšlel, aby pak řekl:

"Kdo je postradatelný? Všichni," zasmál se. Moderátorka však chtěla slyšet konkrétní jméno. "Kdo? No - Paroubek. Ten je postradatelný." Po Vašutově úvaze následoval okamžitý střih a závěr reportáže.

VIP zprávy televize Prima tak během čtyř dnů přinesly hned dvě reportáže, které se týkaly bývalého premiéra a šéfa ČSSD Jiřího Paroubka. Hned v pondělí stanice odvysílala reportáž o Paroubkovi a jeho manželce z chaty ve Vranném nad Vltavou (Více ZDE), aby pak čtvrteční večer obohatil svým postojem Marek Vašut.

Vašut se přidal ke kolegům

Ten se tak přidal do řady českých celebrit, pro které se stal Paroubek mediálním terčem. Již před volbami exkluzivně pro ParlametníListy.cz zpěvačka Eva Pilarová konstatovala: "Já jsem nebyla tak strašná, abych si zasloužila Paroubka v čele státu. Nikdy jsem sice o emigraci neuvažovala, ale pokud by se toto stalo, opravdu bych emigrovala."

Její slova o několik týdnů později interpretovala také vítězka soutěže Česko hledá SuperStar Aneta Langerová. Ta v rámci iniciativy Vyměňte politiky prohlásila: "Když to po volbách bude ještě horší, tak snad uteču do jiné země."

Po volbách se do bývalého šéfa a dnešního poslance Jiřího Paroubka trefil také Marek Eben. Ten v rámci soutěže Mezinárodního Filmového Festivalu Karlovy Vary vyhlásil diváckou soutěž o atraktivní věcné ceny. "Kdo je to vosař," vyzvídal Eben a vzápětí dal na výběr ze tří možností. "Buďto je vosařem herec Jiří Lábus, režisér Jiří Menzel anebo bývalý předseda sociální demokracie Jiří Paroubek."

Celebrity o Jiřím Paroubkovi:

Právě Paroubek na dotazy redakce opakovaně odmítl cokoli sdělit. "Podívejte se, pokud sociální demokracii volí stovky tisíc lidí, tak výkřiky třeba na Facebooku jsou spíše pro usmání," glosoval poslanec, který je v těchto dnech na dovolené ve Francii.

Samotní diváci VIP zpráv na Primě žádné reakce nepřipustili. Víc než o Paroubka a Vašuta se zajímali o barvu šatů a střih vlasů moderátorky Martiny Gavriely.

Více:


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…