Paroubek: Michal hlučí o krakenech a pak žádá smír. Jako malé děti

27.08.2010 17:01

Po páteční tiskové konferenci ČSSD to vypadá, že rozhádaní politici ČSSD David Rath a Michal Hašek se udobřili. Nebo se aspoň rozhodli na sebe navzájem nedštít síru přes média, jak to nařídil úřadující místopředseda Bohuslav Sobotka a stranické grémium. Bývalý lídr strany Jiří Paroubek na Azurovém pobřeží přesto nevěří svým očím.

Paroubek: Michal hlučí o krakenech a pak žádá smír. Jako malé děti

„Hoši jsou jako děti. Michal nejdřív začne hlučet něco o Krakenech a pak vyhlašuje usmíření. Oči i uši mi na Azurovém pobřeží přecházejí. Prodloužil jsem si totiž dovolenou," napsal Paroubek ParlamentnímListům.cz. Pozoruhodné je, že zmínil jen Haška a svého oblíbence Ratha vynechal.

Čtěte také:
Paroubek je pryč, to je príma, cítí expředseda z ČSSD 

Rath i Hašek drží bobříka mlčení

Rath i Hašek zřejmě vzali to, že na sebe nebudou přes média útočit, opravdu vážně. Jinak velmi komunikativní politici v pátek nebrali mobilní telefon, nereagovali ani na dotazy zaslané formou SMS.

Poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna není jednoznačně přesvědčen, že by si Rath s Haškem padli kolem krku. „Chápu to jako projev zodpovědnosti a snahu věci zmírnit," sdělil Foldyna.

Osobní antipatie se najdou všude

Údajné usmíření udělalo velkou radost poslanci Vítězslavu Jandákovi. „Jsem rád, že se smířili, i když jsem o jejich vzájemných výpadech věděl jen z médií. Já jsem jejich nevraživost nepostřehl, asi to bylo pod mou rozlišovací schopnost. Ale stejně si myslím, že strana byla jednotná vždy, alespoň v zásadních věcech. Osobní antipatie se najdou v každém kolektivu," prohlásil Jandák z Rakouska, kam jezdí z Koutů v jižních Čechách nakupovat.

Čtěte také:
Soudruhu Paroubku, neumětelství ti vzalo rozum, zní Facebookem
S hádkami je konec, slibují "zlobiví" sociální demokraté

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…