Nečas pózoval s Verešovou. Rudý jako rak

09.09.2010 23:02

Premiér Petr Nečas přijel v úterý večer do Plzně, aby tam společně s domácím ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem (ODS) a stovkou dalších plzeňských osobností vyjádřil podporu Martinu Baxovi, kandidátu ODS na post plzeňského primátora. Nechyběla ani proslulá modelka Andrea Verešová.

Nečas pózoval s Verešovou. Rudý jako rak

Podle Petra Nečase je Martin Baxa mladý a talentovaný politik a v jeho osobě ODS znovu ukázala, že ve svých řadách umí najít silnou osobnost, která se věrohodně dokáže ucházet nejenom o hlasy tradičních voličů ODS, ale i o podporu celé veřejnosti. ODS v Plzni nemusela, tak jako v mnoha jiných městech, narychlo hledat ve svých řadách vhodného kandidáta na lídra, nezatíženého nějakými problémy z minulosti.

„V politice odvedl kus práce a nemá za sebou jediný politický skandál, je naprosto čistý. Martina Baxu znám již skoro 20 let a nikdy bych v souvislosti s jeho podporou nedal všanc své jméno, kdybych nebyl naprosto přesvědčen, že bude Plzeň dobře reprezentovat," dodal ministr Jiří Pospíšil, který je hlavním podporovatelem Martina Baxy a plzeňské ODS v komunálních volbách.

Akce se zúčastnila i modelka Andrea Verešová, která v Plzni před třemi lety vystudovala práva. Při rozhovoru s ní se Nečas lehce červenal.

Bratrovražednou válku nerozpoutáme

„Naším největším protivníkem je v komunálních volbách levice, vůbec nehodláme rozpoutávat nějaký bratrovražedný boj na středopravicové nebo pravicové scéně, pro nás jsou protivníci ti, kteří chtějí zadlužovat stát, obce a města.

Jsou to ti, kteří chtějí zvyšovat daně," řekl stranický šéf Petr Nečas. Šéf ODS si rýpnul i do současného plzeňského primátora Pavla Rödla, který před několika dny opustil řady ODS, kde byl členem 20 let, a oznámil kandidaturu v komunálních volbách za stranu Občané.cz.

„Pavel Rödl se rozhodl učinit tento krok, až když bylo po primárních volbách jasné, že nebude kandidátem místní organizace ODS na post primátora. V krajských volbách, kdy byl lídrem, voliče příliš nepřesvědčil a bylo proto nezbytné najít jiného, mladého, nadějného a talentovaného kandidáta na lídra.

Někdo to unese, někdo to neunese, Rödl si našel angažmá jinde a nejlepší způsob je kopat do své předcházející strany," uvedl Nečas na adresu plzeňského primátora, který nyní se nyní kriticky vyjadřuje o své bývalé mateřské straně a jejích praktikách v Plzni.


Na snímku:

Andrea Verešová podpořila v Plzni společně s premiérem Petrem Nečasem podporu Martinu Baxovi, kandidátovi ODS na post plzeňského primátora.

Premiér Petr Nečas a modelka Andrea Verešová


Čtěte také:


##MINIPAS 211##

Foto: autor
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Dvořák

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…