Moravec onemocněl, na svůj svátek moderovat v Brně nebude

28.09.2010 20:53

Moderátor Václav Moravec v den svého svátku onemocněl, a proto se nebudou vysílat speciální Otázky Václava Moravce z Brna.

Moravec onemocněl, na svůj svátek moderovat v Brně nebude

Úterní speciální Otázky Václava Moravce z Brna se přesouvají na náhradní termín. Moderátor Václav Moravec totiž onemocněl a pokud mu bude lépe, odvysílá Česká televize klasické OVM tuto neděli. Moravec to oznámil na Facebooku.

Série speciálů bude pokračovat v úterý 5. října, tentokrát z Prahy. Náhradní termín pro Brno je prozatím stanoven na čtvrtek 7. října.

Václav Moravec slaví 28. září svátek a poděkoval za gratulace, kterých dostal na Facebooku opravdu mnoho. Disponuje na svém profilu neuveřitelným počtem fanoušků. Má jich téměř dvanáct tisíc. Facebookovým stránkám Otázky Václava Moravce fandí dokonce 28 tisíc lidí.

Energii postrádám

"Přátelé, chtěl bych Vám z celého srdce poděkovat za Vaše přání ke jmeninám. Věřte, že si jich moc vážím a dodávají mi energii, kterou čas od času postrádám... Díky Vám všem a přeji Vám hezký sváteční den. Váš V.M.," napsal na Facebook.

Lidé mu navíc radí, jak se má léčit - citrónem, postelí, čajem. Někteří se však podivují, co by se s pořadem stalo, kdyby Moravec onemocněl na delší dobu.

"Přeji brzké uzdravení. A nedalo by se ho zastoupit? To jako, když půjde do důchodu, tak otázky skončí?" ptá se jeden z nich.

Před komunálními volbami tým Václava Moravce připravil sérii speciálů. První se vysílal z Tučína u Přerova, následující z Ostravy. Následovat mělo Brno a pak Praha.

Facebook v Česku používá jako komunikační a informační nástroj 2,7 milionu uživatelů. Nejvíce populární je v nejmladší generaci. Sociologové a politologové hovoří i o takzvané facebookové generaci, která například ovlivnila volby v USA. Mnoho prvovoličů, aktivních na Facebooku, v květnu volilo nové politické subjekty, které se dostaly do sněmovny, TOP 09 a VV.

Facebook, věkové rozložení


Ze statistiky vyplývá, že více než polovina českých uživatelů Facebooku spadá do věkové kategorie 16 až 29 let.

Související:
Ostravský Moravec: O harmonickém manželství a škůdci Bursíkovi
Rozezlení Ostravaci se valí k Moravcovi. Sledují stopu VV
Volební speciál: Stížnosti starostů a Haškova výzva Rathovi

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nip

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…