Paroubek: Ta tiskovka byla tak dlouhá, až jsem ji nepochopil

04.10.2010 7:54

Slovní přestřelky mezi spolustraníky z ČSSD Jiřím Paroubkem a Janem Kohoutem neberou konce. Tentokrát se prostřednictvím Facebooku posmíval expředseda ČSSD.

Paroubek: Ta tiskovka byla tak dlouhá, až jsem ji nepochopil

"Na můj článek na blogu pod názvem "Nechme si nadělat do čepice a tu si pak dejme na hlavu" reagoval J. Kohout poněkud dlouhou tiskovou zprávou. Ta zpráva byla opravdu velmi dlouhá, a tak jsem na jejím konci už zapomněl, co bylo na začátku, a to mi brání, abych pochopil, o co šlo," začal rozpačitě svůj příspěvek na facebookovém profilu Paroubek.

Komentoval tak tiskové prohlášení exministra zahraničí Jana Kohouta, v němž jméno Paroubek zaznělo.

Na co ale nezapomněl, je zeptat se Kohouta, kdo by měl podle něho opustit vedení ČSSD, aby jí to už "nekazil"

"Pokud J. Kohout hovoří o takové potřebě veřejně, tak ať uvede jména. Je to vlastně jednoduché, není potřeba dlouhých tiskových zpráv. Jsem zvědav, jestli jsou to ta samá jména, co uvádí v osobních rozhovorech M. Pecina. Snad by mohli oba počkat až do voleb," pokračuje Paroubek provokativně a nezapomíná závěrem svého příspěvku ani na tradiční studenou sprchu médiím. Tentokrát reagoval na článek v sobotním deníku Právo.

Profil Jiřího Paroubka ZDE

"Právo v článku J. Ovčáčka se ani neobtěžovalo uvést alespoň náznakem, o co jde v mém článku, zato J. Kohout dostal prakticky veškerý prostor. Také obvyklá objektivita Práva. Je dobře, pro levicové čtenáře, že v úterý nebo nejpozději ve středu skončí informační monopol Práva a bude zde působit opoziční internetový server Vaše věc," čímž připomněl svůj chystaný internetový týdeník. (více ZDE)

Podrobná analýza k ABL? Bude

Jiří Paroubek publikoval na svém profilu rovněž pár slov k aktuální kauze sledování politiků bezpečnostní agenturou ABL.

"V prvních dvou dnech mediální akce MFD jsem považoval celou záležitost spojenou s fízlováním lidí - komunálních politiků (ale o kolik jiných lidí se ještě mohlo jednat?) - detektivní odnoží strany Věci veřejné, firmou ABL, za kmentovinu, za předvolební konstrukci," hodnotí Paroubek nejsledovanější téma posledního týdne. Opozici pak radí, aby se pokusila vyvolat mimořádnou schůzi sněmovny a tam prosadila usnesení, vyzývající premiéra Petra Nečase (ODS) k neprodlenému odvolání ministra dopravy Víta Bárty (VV).

Podrobnější analýzu celé kauzy slíbil Paroubek publikovat na svém internetovém serveru.


Související:


Jak se hádali Hašek s Rathem:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…