Štětka. Tak označil novinář mladou členku ČSSD. Kvůli minisukni

11.10.2010 12:21

Ivona Fišerová, která se nedávno objevila jako host programové konference ČSSD v růžových minišatech, vzbudila mezi muži velkou pozornost, ale na druhou stranu si vysloužila stížnost za své provokativní oblečení. Fišerová se ale ParlamentnímListům.cz svěřila, že od té doby zaznamenává vůči své osobě jen pozitivní reakce

Štětka. Tak označil novinář mladou členku ČSSD. Kvůli minisukni

Mladičká demokratka Ivona Fišerová se na Facebooku přátelí s mnoha lidmi. Její kamarádi přitom přibývají geometrickou řadou. Tím, že její jméno nabylo veřejné známosti a oblibě, ale sama Fišerová přičítá i dvěma článkům v ParlamentníchListech.cz.

Poprvé náš server o ní napsal, že se nechává fotografovat téměř nahá - jen v noční košilce. Podruhé ParlamentníListy zaznamenaly, že Fišerová byla středem pozornosti mužského osazenstva, když se na programové konferenci ČSSD v Olomouci promenádovala před zraky starých mazáků v růžových minišatičkách. Tehdy si prý dokonce na její provokativní zjev někdo stěžoval i u vedení Lidového domu. Staří mazáci tak měli Fišerovou prý srovnat do latě. „Co jsem zjišťovala, tak si prý některé kolegyně stěžovaly, že si ke mně muži chodili pro telefonní číslo," svěřila se tehdy k tomu ambiciózní politička.



A dnes? „Ta veřejná publicita mi vůbec neuškodila. Naopak zaznamenávám jak od sociálních demokratů, tak od politiků třeba KSČM jen kladné reakce. Třeba poslanec Jan Klán, který si nedávno vysloužil reakce lidí na články v bulváru o svém přirození, si se mnou od té doby píše. Jsme ale jen kamarádi," uvedla pro náš server Fišerová, jež je zároveň aktuální předsedkyní za Mladé sociální demokraty - klub Olomouc.

Novinář: Tu štětku jsem potkal

Naopak zlou, až nenávistnou slinu na vrub Fišerové neopomněl veřejně naplivat taktéž sociální demokrat a navíc i novinář Britských listů Štěpán Kotrba.

"Rozdíl mezi recesí a provokací je v zadání. A v cílové prémii. Tu štětku v růžovým mini jsem potkal. A z jejího vztyčenýho čumáčku se mi chtělo blejt," uvedl na svém veřejně přístupném profilu na Facebooku.

Neznám toho pána a nevím, proč to napsal

„To, že někdo napsal?," podivila se Fišerová. „Já ale toho pána vůbec neznám a tak nechápu, proč o mne takto nenávistně píše. Jsem normální holka, s normálními názory na svět, žádná modelka, jen se více zajímám o politiku sociální demokracie. V některých lidech ale uvnitř této strany vzbuzuji averze, to vím, ale že by tak silné, to se mi nechce ani věřit," krčila rameny dál mladá sociální demokratka.

Podle ní je ale rozhodující spíše to, jak pro sociální demokracii pracuje. „Zatímco jiné regiony mají malý přírustek mezi členy Mladých sociálních demokratů, tak deset ročně, já stejného čísla dosahuji za měsíc. Asi dobře agituji, ale určitě to není v tom, jak vypadám," zmínila dál Fišerová.

Lákal ji pravičák. Ne na kafe, ale do strany

„Oslovil mě nedávno jeden mladý politik z řad pravicových stran, nechci uvádět názvy a ani jména, ale chtěl, abych do jejich strany vstoupila. Myslím, že i to je svým způsobem ohodnocení mé práce mezi veřejností, asi ji skutečně nedělám špatně, když se o mne zajímá i pravice," dodala Fišerová s tím, že její prastrýc dlouhodobě pracoval pro sociální demokraty a dokonce tatínek před lety kandidoval na primátora Olomouce, ovšem než se jím vůbec mohl stát, tak umřel.

„Tatínek měl k politice blízko. Jenže primátorem se měl stát jako nezávislý, nikoliv jako člen ČSSD," uzavřela mladá sociální demokratka.

Pro vysokou politiku může dozrát, tvrdí odborník

„Já si myslím, že takováto mladá holčina má šanci se uchytit i v té vysoké politice. Může totiž zabodovat u těch mladých lidí, kteří mají averzi vůči zaběhnutému schématu, který je v ČSSD. Záleží však na tom, kolik lidí, tedy těch starých a zakyslých politiků, bude Fišerové házet klacky pod nohy a kolik lidí nakonec bude pro ní brojit," řekl ParlametnímListům.cz mediální odborník Tomáš Böhm.

Čtěte také:

reklama

autor: az

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…