Bratský: Asociální plány ČSSD ublíží sociálně slabým

22.10.2010 19:31

Podle jednoho z možných budoucích senátorů, kandidáta ODS za Prahu 6 Petra Bratského, jsou záměry ČSSD nepochopitelné a zaměřené proti slabším občanům.

Bratský: Asociální plány ČSSD ublíží sociálně slabým

Bratský kritizuje především volební plány ČSSD. Nelíbí se mu její záměry blokovat v horní komoře parlamentu vládní reformy.

Socialisté mě ohromili, tvrdí Bratský

Hlavním programem Bratského je přitom podpora reforem kabinetu šéfa vlády Petra Nečase. "Pokud se mi podaří v druhém kole voleb uspět, jako senátor budu prosazovat všechny reformní zákony, které jsou pro Českou republiku životně důležité. Přiznám se, že mě ohromilo prohlášení sociálních demokratů o tom, že pokud získají v horní komoře většinu, budou reformy blokovat. To je ze strany ČSSD vyhrožování občanům a nebojím se říct, že jde o asociální jednání! " řekl Bratský v rozhovoru pro server Prvnizpravy.cz.

Pokud by tak podle kandidáta do Senátu socialisté reformy skutečně blokovali, ohrozili by prý zejména sociálně slabší občany. A to mu připadá nepochopitelné.

Pro svoje voliče chce Bratský zřídit i mobilní senátorskou kancelář, ve které bude úřadovat ve všech ulicích svého volebního obvodu.

Klasická kancelář je fádní. Bratský chce i mobilní

"Klasickou kancelář bych chtěl otevřít v Řepích. Kromě toho mám v plánu otevřít mobilní kancelář a v pravidelných termínech bych úřadoval v celém svém obvodu," sdělil serveru exposlanec s tím, že lidé budou mít díky této novince lepší možnost obracet se na něho s prosbou o pomoc či s různými podněty.

Zda bude mít Bratský možnost své cíle zrealizovat, ukáže už tento víkend. Volební urny jsou otevřeny v pátek od 14 do 22 hodin, v sobotu od 8 do 14 hodin.

Na to, jaká bude volební účast, se Parlamentnilisty.cz už dříve zeptaly politoložky Vladimíry Dvořákové. "Myslím, že ta účast nepůjde nad 20 procent a členové komisí se dnes a zítra budou nudit o poznání více než minulý týden," odhadla politoložka.

Více čtěte:


K volbám:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…