Paroubek našel své "vysokoškoláky". Pomohou mu ve sněmovně

26.10.2010 9:45

Jiří Paroubek se dočkal. Na jeho výzvu "hledám spolupracovníky" prý zareagovala spousta lidí, pochlubil se na Facebooku. S některými už se dokonce domluvil na spolupráci. Vybraní jedinci by mu měli pomoci zdokonalit jeho práci ve sněmovně.

Paroubek našel své "vysokoškoláky". Pomohou mu ve sněmovně

ParlamentníListy.cz před dvěma týdny upozornily na výzvu, kterou expředseda ČSSD zveřejnil jak na Facebooku, tak na svém názorovém webu Vaševěc.cz. Tehdy se pustil do hledání nových spolupracovníků do svého týmu.

Související:


Uběhlo čtrnáct dní a Paroubek je zavalen nabídkami, alespoň jak tvrdí na facebookovém profilu. „Vážení, moje výzva, že hledám nové spolupracovníky vyvolala značný zájem. Kromě standardních urážek, kterými někteří lidé vyjadřují svou poněkud omezenou fantazii, se mi přihlásilo ke spolupráci několik desítek lidí. S řadou z nich jsem krátce mluvil, s dalšími budu ještě mluvit."

Vybrané jedince hodlá angažovat jako osobní poradce, chtěl by totiž "zkvalitnit svou parlamentní práci". „Chci se více nežli dosud zabývat přípravou interpelací pro sněmovnu a k tomu potřebuji spolupracovníky s hlubokými znalostmi," informuje bývalá jednička ČSSD.

Hledá se makroekonom a politolog

Paroubek touží po komplexním týmu odborníků. Nyní postrádá už jen „(makroekonoma) i teoretického zaměření a politologa", láká další zájemce.

Spolupracovník Jiřího Paroubka bude pomáhat s přípravou analýz předloh zákonů, připravovat odborné podklady pro veřejná vystoupení ve sněmovně, psát články v časopisu a přinášet vlastní iniciativní návrhy.

Z početných komentářů, které se po vložení Paroubkova pondělního příspěvku na Facebook okamžitě objevily, lze usuzovat, že je o bývalého premiéra a předsedu sociální demokracie stále zájem. I když se četným urážkám, které podle vlastních slov považuje už za "standardní", pravděpodobně nevyhne.


Čtěte také:


Foto: facebook.com


Kompletní text Jiřího Paroubka

Vážení, moje výzva, že hledám nové spolupracovníky (zveřejněna zde na Facebooku i na webu Vaševěc.cz), vyvolala značný zájem. Kromě standardních urážek, kterými někteří lidé vyjadřují svou poněkud omezenou fantazii, se mi přihlásilo ke spolupráci několik desítek lidí. S řadou z nich jsem krátce mluvil, s dalšími budu ještě mluvit.

S těmi lidmi, se kterými jsem hovořil, jsme se vesměs domluvili na spolupráci v rámci našeho portálu. A samozřejmě jsme i podle jejich možností a dispozic diskutovali i o možnosti pomoci zkvalitnit mou parlamentní práci. Chci se více nežli dosud zabývat přípravou interpelací pro sněmovnu a k tomu potřebuji spolupracovníky s hlubokými znalostmi.

Mám stále pocit, že v týmu nám zatím chybí (makro)ekonom i teoretického zaměření a politolog.

Snahou redakce portálu Vaše věc je zvýšit zapojení čtenářů, pokud jde o jeho budoucí obsah a strukturu. V příštích dnech se na Vás obrátí šéfredaktor Ondřej Macura s takto rozpracovanou výzvou. Prosím o Vaši následnou reakci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…