Nejdřív zveřejnil velikost pohlaví, nyní utěšuje mladou kolegyni

10.11.2010 5:16

On se proslavil tím, že o něm bulvár jako o prvním členovi Poslanecké sněmovny uveřejnil detaily jeho intimního života. Ona se proslavila svým odvážným oblečením na stranické konferenci. On je komunista, ona mladá sociální demokratka. Oba spojila sociální síť Facebook.

Nejdřív zveřejnil velikost pohlaví, nyní utěšuje mladou kolegyni

"Posílám vám to, co si oba píšou v diskusi na Facebooku, ale ne proto, abych někomu ublížila, ale proto, aby bylo vidět, že v jistých chvílích nehraje stranická role důležitou funkci," napsala anonymní čtenářka ParlamentnímListům.cz a jako návdavek skutečně přiložila náhled debaty, k níž na sociální síti mezi poslancem Janem Klánem a sociální demokratkou Ivonou Fišerovou došlo.

"Jak jsem řekla, já nemám zájem o žádné známosti," píše Fišerová na Facebooku. "Za prvé proto, že bych z toho nic neměla a za druhé proto, že nehraju druhou, nebo třetí ligu," doplnila a ihned vyvolala lavinu reakcí. Mezi nimi nechyběl ani komunista Jan Klán. "Buď v klidu, Ivonko," uvedl. "Tyto věci ignoruj," pokračoval. "Vkládej sem, jak říkáš, jak je u vás hezky a co právě děláš. Jako to dělám já. Pak budeš mít klid... Hlavně se povznes nad tyto blbosti a neužírej se tím."

Že stále nevíte, kdo ti dva lidé jsou? Jan Klán, poslanec za KSČM, vstoupil do mediálního povědomí již 28. června, kdy bulvární deníky otiskly jeho informace z jeho profilu na online seznamce. "Velikost mužství nad 17 cm. Pohlaví mám částečně vyholené. Oblíbené polohy zezadu, na koníčka..." Takto podrobně tehdy vylíčil kutnohorský poslanec detaily ze svého intimního života. Klán na internetu vyslovil také svá přání a touhy - za tu největší označil vážný vztah. "To tam mám ještě z dob studií," hájil se poslanec po uveřejnění velmi intimních podrobností.


Náhled diskuse, kterou redakce obdržela v e-mailové poště:


Předseda KSČM Vojtěch Filip pro ParlamentníListy.cz v této souvislosti řekl: "Na internetu se mohou objevovat často i nepravdivé informace. Například mne někdo bez mého vědomí zřídil facebookové stránky a napsal tam nepravdivé informace o tom, že piji Plzeň, zatímco já piju ve skutečnosti Budvar," uvedl Filip s nadsázkou. A Ivona Fišerová? O této mladé sociální demokratce informovaly jako první ParlamentníListy.cz, a to v souvislosti s jejími odvážnými fotografiemi. Sama Fišerová se před několika dny redakci dokonce svěřila, že: "Byla bych ochotná nafotit decentní a kvalitní akty na úrovni, po vzoru Playboye."

Oslovený odborník na sociální sítě, Petr Schwarz ze společnosti AdsForYou, ovšem na celou záležitost pohlíží jinými očima a upozorňuje: "Facebook je v tomto velmi ošidný, a to na rozdíl od SMS a mailů. Tam se vám vlastně nikdy nestane, aby někdo okopíroval to, co se právě děje. Facebook umožňuje všem vašim přátelům mapovat, co právě děláte a s kým se bavíte, tím může být leckdy dost nebezpečný. Tento případ dokládá jediné - nic se neutají. Ani jeden z nich si z toho zřejmě hlavu lámat nebude a příště si rozmyslí, koho do svého internetového světa pustí."

V souvislostech:

Fotokoláž: fbc

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…