Kraus ukázal divákům obnaženou Kristýnu Kočí. To byl jen začátek

04.12.2010 5:15

Poslankyně Věcí veřejných Kristýna Kočí byla jedním z hostů páteční Show Jana Krause. Během rozhovoru připustila, že jí politika zabírá většinu volného času a ostře se vyhranila proti vzniklé koalici ODS a ČSSD v Praze.

Kraus ukázal divákům obnaženou Kristýnu Kočí. To byl jen začátek

"Prosím vás, teď vám ty preference jdou nějak dolů, že jo, asi by to chtělo nějaký nový snímky," řekl rozesmátý Kraus a upozornil diváky, aby se pozorně soustředili na obrazovku. V tu chvíli na ni promítl snímky, kterými na začátku letošního roku většina političek Věcí veřejných vstoupila do širšího povědomí voličů. "Chtěla bych říci, že se jednalo o charitativní záležitost a výsledky pro nadaci byly dobré," reagovala zcela klidná poslankyně Kočí. "Ale jo, to jde, hlavně ten prosinec je moc pěknej," pokračoval Kraus v popisu lehce intimních snímků. Dalším z témat bylo jak rozložení sil uvnitř partaje Věcí veřejných, tak i politika obecně.

K TÉMATU:

"Ale vy jste taková hlava, ne? John je jenom taková hlava pro lidi, ne?" vyzvídal moderátor. "To rozhodně ne, hlavou Věcí veřejných je předseda, tedy Radek John," nenechala se zaskočit mladá poslankyně. Ta mimo jiné uvedla, že pražská koalice občanských a sociálních demokratů je podvod na voliče. "Tak to jsme kolegové," uznale pokýval Kraus. "Já bych chtěla říct, že ODS už v minulosti věděla, proč rozparcelovat Prahu jako jeden kraj na sedm menších celků. Šlo v tomto případě jasně o snahu poškodit menší subjekty, které měly šanci dostat se do sněmovny. Navíc nechápu, jak to myslela ČSSD se svým lídrem, který přeci před volbami říkal, že s ODS nikdy a teď vidíte, jak to dopadlo." Kraus stále pokyvoval hlavou a mlčel.


"Jako ten prosinec je fakt dobrej!"


"K tomu nemám, co říct. Ale pojďme dál. Politika vám musí zabrat hodně času, ne?" Kočí souhlasila. "Možná, že až přijdu dnes domů, tak zjistím, že už žádného přítele nemám," sdělila. "Jako stává se málokdy, že se potkáme doma. Jezdím většinou domů tak v deset večer," pokračovala. "Přítel to musí pochopit, i když se mu to moc nelíbí, protože chce, abych se mu více věnovala. Ví ale moc dobře, že voliči mají v tomto směru přednost," dodala bývalá vyjednavačka o vládním rozložení. "Tak to koukám," uzavřel dialog Kraus.

Návrat do minulosti 

Kristýna Kočí není prvním politikem, který se v oblíbeném pořadu televize Prima objevil. Hned během premiéry Jana Krause se v křesle pro hosta ocitl ministr dopravy Vít Bárta. Po jeho boku tehdy seděla zpěvačka Klára Vytisková a fakír Petr Fiedor. Bártovo vystoupení svou otevřeností nadchnulo jak odborníky, tak bulvární média. Velkou kritiku naopak schytal Zdeněk Tůma, bývalý guvernér ČNB a neúspěšný kandidát na primátora Prahy za TOP 09. "Chudák Kraus. Jeho show navštívil exguvernér Tůma," napsaly k tomu 2. října ParlamentníListy.cz. První trojlístek z řad politiků zakončil neméně nudný, nový pražský zastupitel Jan Kalousek.

"On se až příliš snažil zapadnout do obrazu ODS - jakožto liberálně konzervativní strany. Přitom o své korektnosti nedokázal diváky přesvědčit tak, jako v předchozích dílech Tůma, ani je nerozesmál jako Bárta," hodnotil tehdy televizní účinkování politolog Miloš Polák. Čtvrtým pozvaným politikem se stal sociální demokrat Karel Březina. Jan Kraus se do něho pustil velmi osobními a ostrými dotazy. Většina směřovala na jeho milostný život a pražskou koalici ČSSD a ODS. Tu moderátor dokonce označil za prasárnu. Podle mnohých chybělo jen málo, aby současný náměstek pražského primátora vstal a Krausovu show opustil.

Páteční vysílání na Primě se podle údajů sledovanosti, které mají ParlamentníListy.cz k dispozici, řadí mezí ty nejvýraznější. K obrazovkám si při ní najde cestu pravidelných 800 tisíc diváků a Show Jana Krause je spolu se zpravodajskými relacemi tím nejžádanějším materiálem televize Prima.

Jan Kraus a ParlamentníListy.cz:

Foto: Repro TV Prima, Prima TV

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…