Byl to podraz, vzpomíná Paroubková na fotky v plavkách

04.12.2010 10:10

Odvážné fotografie Petry a Jiřího Paroubkových z dovolené na Slovensku obletěly snad všechna česká a slovenská bulvární média. Manželka expředsedy ČSSD v další ukázce ze své knihy, kterou zveřejnil deník Aha!, vzpomíná, jak bojovala s dotěrným fotografem.

Byl to podraz, vzpomíná Paroubková na fotky v plavkách

Měla to být klidná dovolená ve slovenských Belianských Tatrách, nebýt fotografa vyslaného tamějším bulvárem, vzpomíná Paroubková ve své knize na červenec 2007. Tehdy si s budoucím manželem Jiřím vyrazila na koupaliště. S Paroubkem se lidé chtěli houfně fotografovat, se zájmem ho oficiálně zvěčnit prý přišel i fotograf ze slovenského bulváru. Nejdříve se s oběma slušně dohodl na pár snímcích před vstupem do koupaliště a pak je nechal zdánlivému klidu.

Oči jako rys

„Kdysi jsem bývala krátkozraká, brýle jsem nesnášela a nechala si laserem zrak vylepšit. Najednou jsem viděla jako rys. Byla jsem pyšná na to, že mému oku nic neunikne. Otáčela jsem stránku a náhle spatřila postavu plazící se v křoví," vypráví Petra Paroubková, jak nachytala fotografa, který se snažil vyfotit Paroubkovi v plavkách.

Za fotografem, kterého chvíli považovala za úchyla, okamžitě vystartovala. Snažila se ho zahnat slovy, že špehování je nehezké. Paparazzi se rychle vzdálil a Petra tak dosáhla vítězství. Ale jen nakrátko.

Domluvil se s místním hospodským

Majitel nedaleké restaurace pozval známou dvojici na kofolu. „Chvíli jsme poslouchali velkolepé plány majitele na rekonstrukci. Postěžovala jsem si mu na dotěrného fotografa. Překvapivě měl pochopení. Ne pro mě, ale pro fotografa," píše Paroubková.

Fotograf totiž tajně seděl za sloupem a pořizoval snímky. Poté, co byl odhalen, odešel pryč. Bystrá Petra si ale všimla, že nezaplatil, a tak na něj upozornila majitele. Ten nad tím mávl rukou a Petře oznámil, že to bylo na účet podniku.


Ke knize Petry Parobkové:


Čtěte také:


Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…