Astrolog nás ohromil: Manželství Bárty musí být cirkus plný smíchu

05.12.2010 15:08

REVUE V málokteré politické straně se stane, že dva, v tomto případě dokonce tři nejvyšší představitelé jsou narozeni ve stejném znamení. A přece. Neformální majitel Vít Bárta, formální předseda Radek John a první výkonný místopředseda Jaroslav Škárka jsou všichni narozeni ve znamení střelce. V ohnivém znamení, které zrovna harmonii vztahu nepodporuje.

Astrolog nás ohromil: Manželství Bárty musí být cirkus plný smíchu

V čem jsou silní a v čem naopak slabí. Dokáží spolu vůbec vycházet. Dá se uplatnit obecná charakteristika střelců na vrcholné představitele Věcí veřejných?

Partnerský horoskop

To se nám to hezky sešlo. Dnes slaví své třicáté sedmé narozeniny ministr dopravy Vít Bárta, ale důvody k veselosti tím nekončí. Zítra přebere štafetový kolík oslavence ministr vnitra Radek John (56 let). Stejní a přitom tak odlišní. Zde jsou některé obecné charakteristiky střelců a jak praví klasik: "Hvězdy nelžou."

"Když se setká Střelec se Střelcem, mohli by se vzájemně odstřelit. Když se sejde oheň s ohněm, vzniká veliký požár. Oba jdou za ideálem a pravdou, stůj co stůj. Jsou velmi hbití a některé nápady mají fantasmagorické. Nedá se zrovna říci, že by byli diplomaty, spíše jdou přes mrtvoly a mluví od plic, ale to jen proto, aby dosáhli konkrétního cíle," charakterizuje znamení serveru ParlamentníListy.cz astrolog Petr Messany. John má podle něho horší vztah k lidem a projevuje se u něj lehká arogance, dokonce prý může verbálně zaútočit na vlastní lidi.


ČR přestřelila

"Je pozoruhodné, že dění v této zemi nyní posouvají střelci. Kalousek, Schwarzenberg, Bárta, John a uzavírá to tvrdý diplomat - štír Nečas," konstatuje dále Messany. "Ale zpět k Johnovi, má dobře hlídaná záda, ale pozor, nesmí překročit sympatii lidí, což se stalo," varoval odborník. Podle něj navíc John nedotahuje věci do konce a příští rok dokonce nemusí přežít. "Budou kolem něj kotrmelce, které na něj někdo ušije," vysvětluje Messany.


Jemně eroticky chladný ministr

Život těchto dvou osob může být jedním velkým cirkusem plným smíchu a předvádění se. Všude vzbuzují vlnu euforie a sympatií. "Po erotické stránce je Bárta jemně řečeno chladný, musela ho, jak se říká, utáhnout jeho manželka. Navíc má rád peníze," argumentuje Messany s tím, že Bárta podle něho věří podobně jako Napoleon na šťastnou hvězdu. "Má štěstí na všech stranách," uzavírá Messany.


Kulatá hlava, vysmátost, výřečnost...vůbec ne

Střelec má postavu střední až vyšší, většinou štíhlou až plnoštíhlou, je dobře rostlý, souměrný, mívá větší kulatou hlavu. Ve tváři má spokojený výraz a je stále usměvavý, byť by prožíval Tantalova muka. Střelec je srdečný, milý, ale také velký řečník a buřič.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: azz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …