Senátorka: Vtipy jak od prvňáků, paní Bubílková. Komička se brání

09.12.2010 19:34

Místopředsedkyni Senátu Alenu Gajdůškovou pořad Zuzany Bubílkové Politická střelnice sice nijak nezajímá, ale když shlédla video posledního dílu, byla z toho vedle. „Ta moje citace v pořadu není celá,“ napsala pak ParlamentnímListům.cz. a naznačila, že Bubílková musela její slova stříhat.

Senátorka: Vtipy jak od prvňáků, paní Bubílková. Komička se brání

Zuzana Bubílková si v posledním díle Politické střelnice utahovala ze senátorky Aleny Gajdůškové. „Jsem nesmírně ráda a jsem hrdá, že novodobý Senát má předsedu po dlouhých letech,"  řekla totiž doslova sociálně demokratická senátorka. „A co ti předtím, ti se nepočítají?" zeptala se poté ironicky před kamerami Bubílková.

„Mluvila jsem o předsedovi z řad sociální demokracie (ta  moje citace není celá) a tedy navázání na nejdéle sloužícího předsedu Senátu (z let 1928 až 38 ),  sociálního demokrata, dr. Františka Soukupa," hájí teď svou čest Gajdůšková.

Bubílková: Nemůžu za to, že tam řekla takovou volovinu

A také vysvětluje: Soukup byl podle ní prvorepublikový novinář a Bubílkové by jistě vysvětlil, že z PRVNÍ PO se nedá udělat PRVNÍ. „Takové vtipy dělají prvňáci - s velkým smíchem. Ale vážně; Na to, že sociálně demokratické senátorky a senátoři získali v horní komoře tak velkou důvěru občanů, že máme jako za první republiky předsedu Senátu, jsem skutečně hrdá," glosovala dále pro ParlamentníListy.cz Gajdůšková.

Jenže sama Bubílková našemu serveru sdělila, že vyjádření senátorky nesestříhala. „Nezasahovala jsem do něj. Nemůžu za to, že tam paní Gajdůšková řekla takovou volovinu. Podobně to nedávno ´ujelo´ i americké republikánce Sarah Palinové, která si v projevu o korejském konfliktu spletla severní a jižní Koreu," odrazila útok Bubílková.



Moderátorka, známá pod přezdívkou „Bubu", nemá prý ani pocit, že by další vtip v pořadu k přebreptu Gajdůškové přehnala. Její osobu a předsedu horní komory totiž přirovnala k duu Clinton - Lewinská.

Z minulosti:

Je pikantní, co se Bubílkové honí hlavou

„Uznávám, Štěch to se ženama umí. Gajdůšková září, jako kdyby s ním právě navštívila Clintonovu oválnou pracovnu, kde jí Štěch ukázal, že nejenom americký demokrat, ale že i bývalý český odborář s doutníkem umí čarovat," vtipkovala ve Střelnici moderátorka.

„Na rozdíl od stážistek jsem dost zaměstnaná. Skutečně nemám čas, ani chuť, sledovat pořady tohoto typu, tudíž mě nijak nevzrušují. Ale v souvislosti s panem Štěchem je docela pikantní, co se paní Bubílkové, bývalé parlamentní zpravodajce, honí hlavou," dodala místopředsedkyně Senátu.

Související:

Štěch den předtím ParlamentnímListům.cz napsal, že on doutníky nekouří. „Vzhledem k tomu, že jsem nekuřák a doutníkům neholduji, nebyla narážka paní Bubílkové příliš trefná. Pokud vím, tak ani paní Gajdůšková není kuřačka," glosoval.

Televize a politika:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…