Bobošíková a Tlustý se chtějí dát dohromady

17.12.2010 20:45

Předsedkyně partaje Suverenita Jana Bobošíková uvažuje o spolupráci s exministrem financí Vlastimilem Tlustým, ten se kooperaci nebrání.

Bobošíková a Tlustý se chtějí dát dohromady

Jana Bobošíková v současné době zakládá novou stranu a sama je předsedkyní přípravného výboru Suverenity - bloku Jany Bobošíkové (SBB). "Chci Tlustého za šéfa ekonomické komise," zdůvodnila Bobošíková svůj zájem o Tlustého.

S novým uskupením, které by mělo být zaregistrováno v lednu, chce Bobošíková hájit zájmy Česka kupříkladu proti Evropské unii.

Do politiky nechci, pro EU se ale rád spojím

"Do politiky se v tuto chvíli rozhodně vracet nechci. Nechci být někde angažován, nechci žádnou funkci. Ale zájem spolupracovat s politiky, kteří chtějí bránit zájmy České republiky před zájmy EU, na odborných tématech samozřejmě mám," řekl pro Týden.cz Tlustý s tím, že se nějaké formě spolupráce s Bobošíkovou nebrání.

Nová strana má navazovat na uskupení několika partají, které Bobošíková vedla do letošních prosincových voleb. Dosud existovala strana pod názvem Suverenita - blok Jany Bobošíkové, strana zdravého rozumu.

V současné době vznikají první regionální organizace nové partaje, první sjezd by se měl uskutečnit na jaře příštího roku.

Dále čtěte:

Fatálně poškozená strana. Žádná nová ODS, posmívá se Tlustý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…