Kočkovi se vztekají. Skutečně Ďuričko dostal "držkohubné" za miliony?

13.01.2011 12:42

Přiznání Bohumíra Ďurička, že od ČSSD obdržel miliony za mlčení, šokovalo nejen celou veřejnost, ale zejména rodinu Kočků. Právě jejího člena Ďurička zabil.

Kočkovi se vztekají. Skutečně Ďuričko dostal "držkohubné" za miliony?

Bohumír Ďuričko ve středu prohlásil, že mu lidé blízcí ČSSD zaplatili za mlčení. Jeho sdělení šokovalo Václava Kočku staršího, jehož syna právě Ďuričko zastřelil.

Sám Kočka je funkcionářem strany i jejím občasným sponzorem. "Já mám vztek, to říkám upřímně. Zajímalo by mě, zda jsou peníze 'držhubné' pro Ďurička, či jej někdo chtěl za něco vyplatit," sdělil deníku MF DNES starší syn Václava Kočky Jan. 

Lidé blízcí sociální demokracii přitom  koupili od Ďurička práva k jeho připravované knize. Právě v ní psal o spolupráci s někdejším šéfem strany Jiřím Paroubkem, o financování stran a o mafiích.

Vrah je milionář, po knize se slehla zem

Kniha sice dosud nevyšla, Ďuričko ale prý již nyní dostal miliony. "Zaplatili mi tolik, abych měl peníze na odškodnění pro rodinu Kočkových," prohlašuje nyní Ďuričko.

Samotná sociální demokracie ale prý jeho sdělení popírá, úřadující šéf strany Bohuslav Sobotka nechá však prověřit účty strany, aby zjistil, zda se na obchodu přímo nepodílela.. I přesto je však Václav Kočka starší celou kauzou rozhozen.

Kočkovi se čílí

"Podporovat finančně vraha je něco strašného. Já tomu nerozumím," zlobí se také  jeho druhý syn Jan. Jeho otci údajně nepřidalo ani to, že musel odpovídat na dotazy, co tomu všemu říká.

Více čtěte:

Paroubek se prý uměl postarat, aby Ďuričkova kniha o něm nevyšla

Foto:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…