V dámském pořadu byl Dienstbier mladší. Šiklovou nadchl

23.01.2011 9:41

ČSSD disponuje charismatickým politikem. Alaspoň tak to vypadalo v pořadu České televize. Jediný muž ve studiu okouzloval přítomné dámy. Jiří Dienstbier mladší.

V dámském pořadu byl Dienstbier mladší. Šiklovou nadchl

Od Nového roku vysílá nově Česká televize pořad Tah dámou, který připravují a moderují výhradně ženy. Hlavní hvězdou sobotního večera se ale stal politik ČSSD Jiří Dienstbier mladší.

"Nejdůležitější je budovat důvěru dlouhodobě," vysvětloval v pořadu ČT Dienstbier mladší svůj pohled na politické působení. Slíbil dámám ve studiu, že se v politice bude dál angažovat, ale na druhou stranu není na ní existenčně závislý, protože se živí jako advokát.

Šiklová tykala

Socioložka Jiřina Šiklová byla slovy Dienstbiera okouzela, usmívala se, tykala mu a tvrdila, že jeho přístup k politice je jí sympatický.

Vedoucí magazínu Ona Dnes Lenka Tréglová tvrdila, že se v politice ztrácí. Před rokem volila TOP 09 a nyní již opět neví, pochlubila se divákům.

Dienstbier tentokrát do Senátu?

Dientsbier se proslavil jako lídr ČSSD na pražské kandidátce v podzimních komunálních volbách, strana získala v Praze solidních 18 procent hlasů. Dienstbier ale během povolebních jednání nesouhlasil s utvořením koalice mezi třetí ČSSD s druhou ODS.

Dientsbiera mladšího v pátek večer doporučilo vedení ČSSD jako kandidáta na Kladensku pro doplňovací volby do Senátu právě za uvolněné místo prvního polistopadového ministra zahraničí Jiřího Dientsbiera, který nedávno zemřel.

Jeho syn zdůraznil, že lidé se musí aktivně zapojovat do politiky. "Jinak bude politika nadále hnusná," zdůraznil mezi ženami Dienstbier.

Moderátorka Michala Hergetová se Dienstbiera ptala, jak by se dala současná politika změnit. "Kdyby ze dne na den do ČSSD vstoupili dva, tři tisíce lidí do pražské ČSSD, úplně ji změní," vysvětlil s úsměvem Dienstbier, vášnivý fanoušek pražské Bohemians.

Související:
Jiří Dienstbier mladší možná nahradí svého otce. Hašek jej podpoří

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…