Zeman porazil Paroubka rozdílem třídy. Ani Petra nepomohla

16.02.2011 22:34

Šest týdnů dělilo od sebe návštěvy dvou bývalých předsedů ČSSD v pořadu TV Prima Nikdo není dokonalý. Pokud by se jejich obliba měřila sledovaností, tak by v souboji expremiérů Miloš Zeman porazil Jiřího Paroubka rozdílem třídy.

Zeman porazil Paroubka rozdílem třídy. Ani Petra nepomohla

Do nejnovějšího dílu pořadu TV Prima Nikdo není dokonalý si Jiří Krampol pozval svého dlouholetého kamaráda Jířího Paroubka a jeho choť Petru. Moderátor tak v krátkém časovém sledu uvítal už druhého expředsedu vlády, protože hned v prvním novoročním vydání byl jeho hostem Miloš Zeman.

Proto se nabízí srovnání divácké přitažlivosti obou politiků. Z něj plyne, že Paroubek za Zemanem dost výrazně zaostal. Z údajů ATO - Mediaresearch, které pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že na pořad s manžely Paroubkovými se dívalo necelého tři čtvrtě milionu diváků a podíl na celkové sledovanosti dosáhl 17,4 procenta.

Více průzkumů Médea Research

Paroubkovi chybělo na Zemana tři sta tisíc diváků

Z tohoto pohledu je Miloš Zeman větší kabrňák. Když on sypal u Krampola bonmoty a historky z rukávu, sledoval ho každý čtvrtý člověk u obrazovek (podíl na sledovanosti 25,2 procenta) a v absolutním čísle překročila sledovanost milionovou hranici o 52 tisíc diváků. To znamená, že se na Zemana ve stejném pořadu dívalo o tři sta tisíc diváků víc než na Paroubka.

Je však dobré připomenout, že spolu se Zemanem byl zároveň hostem i bývalý místopředseda vlády Valtr Komárek. Oba se skvěle doplňovali a hýřili vtipem. Třeba když na Zemanovu historku, jak si v Bílém domě zapálil cigaretu před Georgem Bushem mladším, reagoval Komárek poznámkou, že prvním, komu se dostalo výsady kouření v Oválné pracovně nebyl on, ale Monica Lewinská.

Komárek byl jinačí parťák než manželka Petra

Medvědí službou z pohledu sledovanosti bylo pro Jiřího Paroubka to, že měl jako „spoluhráče" svoji ženu Petru. Ta, ať by se snažila sebevíc, zůstane pro veřejnost „jen" manželkou politika, zatímco Komárek se svou gloriolou bývalého šéfa Prognostického ústavu ČSAV a jedné z tváří listopadových změn je svou diváckou atraktivitou úplně někde jinde.

K věci:

Co má společného Zeman a Monica Lewinská? Řešilo se u Krampola 

Esperanto jsme ještě neochutnali, smáli se Paroubkovi u Krampola 

S mou izolací jste to udělali hezky, vzkazuje straníkům Paroubek  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…