Václave, trousíte perly. Divíte se, že se Bárta směje? táže se Facebook

13.03.2011 17:07

Ministr dopravy Vít Bárta (VV) propukl v nedělním diskuzním pořadu ČT několikrát v hlasitý smích. Podle uživatelky Facebooku ale neměl na vybranou. Řečem moderátora se prý musel smát každý.

Václave, trousíte perly. Divíte se, že se Bárta směje? táže se Facebook

Nedělní televizní vystoupení ministra dopravy Víta Bárty (VV), který byl hostem Otázek Václava Moravce, vzbudilo nebývalý ohlas i na facebookových stránkách pořadu. Většini reakcí, které se zde objevily, by si Bárta za rámeček nedal.

Necitlivá Véčka

"V TV je skřet Bárta, který je podnikatelem, hájí zájmy korporací...nevěřte mu ani slovo, Věci veřejné si hrají na sociálně citlivou stranu ve vládě a přitom se podílejí na likvidaci sociálního státu," postěžoval si například uživatel Zdeněk. Na Bártovu podnikatelskou minulost narazil i další komentář jeho vystoupení v pořadu.

"Bárta chce chránit rodiny s dětmi a důchody kvůli zvýšení DPH, tedy krátkou dobu almužničkou...a ti ostatní jsou zřejmě pro něj méněcenní, když jim kompenzovat nebude nic...tomu říkám politik se sociálním cítěním...co bych chtěl od českého podnikatele," posteskl si jeden z komentátorů.

Jiný vhled na Bártovo účinkování v pořadu, kde ministr několikrát propukl smích a tím celou diskuzi zbržďoval, přinesla na stránkách Facebooku až uživatelka Olga.

Moravcovy perly

"Václave, vy trousíte takové perly a divíte se, že se pan Bárta směje. Výjimečně jsem se zasmála současně s ním," opřela se na komunitním serveru do moderátora Václava Moravce.

V jeho pořadu se v neděli řešila zejména důchodová reforma, zvýšení DPH  a dopady změn na obyvatele. Vít Bárta se k celku reforem příliš konkrétně vyjadřovat nechtěl. "Nejde to vyřešit za jedno sezení," vyhnul se politik třeba přímé odpovědi na zmatky kolem reformy důchodů. Moderátor Moravec jej za to pokáral.

Více čtěte:

Bárta se v ČT chechtal a zdržoval. Moravec ho huboval

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…