Paroubek souhlasí se svou ženou: Směr, který nabrala strana, se mi nelíbí

14.03.2011 13:29

Současný směr, který nabrala sociální demokracie, přiměl manželku jejího exšéfa k odchodu ze strany. Následovat ji možná bude nakonec ale i on sám.

Paroubek souhlasí se svou ženou: Směr, který nabrala strana, se mi nelíbí

Poté, co manželka exšéfa ČSSD Jiřího Paroubka oznámila, že tuto stranu opouští, se k podobnému úmyslu nepřímo přiznal i on sám.

Souhlasím s Petrou, říká Paroubek

Kroku své manželky se prý nediví. „Směr, kterým strana směřuje, se nelíbí ani mně," uvedl bývalý předseda nejsilnější opoziční strany v zemi v rozhovoru pro on-line deník TÝDEN.CZ.

Paroubková odchod z ČSSD vysvětlila tím, že není spokojená s kandidáty na předsedu strany - jihomoravským hejtmanem Michalem Haškem a úřadujícím šéfem ČSSD Bohuslavem Sobotkou.

Více o tématu Paroubek

Expremiérova žena jim vytýká, že nedostatečně kritizují asociální vládní reformy a korupční skandály členů kabinetu a že za sebe nechávají mluvit prezidenta Václava Klause a komunisty.

A podobný postup, jaký zvolila Paroubková, nepopřel právě ani bývalý premiér a předseda ČSSD. "Snažíte se mě natlačit do jasné odpovědi, ale tu já vám v tuto chvíli nedám, nezlobte se," odpověděl vyhýbavě na dotaz, zda odchod ze strany také plánuje.

Místo sjezdu bude s dcerou

Jednoznačně ale reagoval na otázku, zda se zúčastní víkendového sjezdu ČSSD, kde se bude mimo jiné volit i její nový předseda.

"Asi ne. Za užitečnější považuji, když závěr týdne strávím se svou dcerou," odpověděl Paroubek, který s úsměvem dodal, že hlavním důvodem, proč do Brna, kde se sjezd bude konat, nedorazí, je skutečnost, že jej na něj nikdo nepozval.

Více čtěte:
Tak si jdi, Petro. ČSSD hrozba odchodu Paroubkové nevzrušuje

SLEDUJEME téma volba předsedy ČSSD

Foto: cssd.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…