V Brně pokračuje sjezd ČSSD. Strana si zvolí čestného předsedu

19.03.2011 6:55

Sociální demokracie bude v sobotu pokračovat ve svém sjezdu v Brně. Na programu je oficiální vyhlášení výsledků prvního kola volby řadových místopředsedů nebo pokračování této volby, diskuse o volebním programu. Delegáti mají také zvolit čestného předsedu strany. Jediným kandidátem je Valtr Komárek.

V Brně pokračuje sjezd ČSSD. Strana si zvolí čestného předsedu

V pátek sjezd zvolil nového předsedu ČSSD. Stal se jím Bohuslav Sobotka, který stranu vedl od loňských sněmovních voleb, po nichž kvůli volebnímu nezdaru na předsednické křeslo rezignoval Jiří Paroubek. Sobotka v pátek těsně zvítězil nad svým rivalem, jihomoravským hejtmanem Michalem Haškem. Toho krátce poté sjezd zvolil v napjaté atmosféře statutárním místopředsedou.

Sjezd ještě v pozdních nočních hodinách stačil zahájit volbu pěti řadových místopředsedů, na které bylo nominováno 17 kandidátů. Oficiální vyhlášení výsledků odložil na sobotu.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…