Klausovská revue: Vondro, neodstupuj. Nejsou žádné důkazy

27.03.2011 22:16

Jeden ukáže na druhého prstem, nemá žádné důkazy, ale zapojí do toho novináře. Po otištění článku se pak po očerněném člověku požaduje, aby odstoupil. Nad tím se rozhořčuje Petr Pokorný na stránkách revue Fragmenty, která se hlásí k prezidentu Václavu Klausovi.

Klausovská revue: Vondro, neodstupuj. Nejsou žádné důkazy

Když už má někdo odstoupit, pak by to podle Pokorného měla být celá vláda „v čele s Kalouskem a Johnem" nebo nikdo. „Bez důkazů nelze každý den odvolávat nějakého politika. I špína má své meze. A novináři, místo aby hledali původce afér, ještě jásají, že zase mají o čem psát," prohlašuje Pokorný.

Kauzy se nedotahují do konce

Vadí mu, že se stále nevyřešila kauza Drobil. Mohlo by vyjít najevo, že Michálek, který upozornil na nesrovnalosti na ministerstvu životního prostředí, mohl být jen podvodník. Pokorný také upozorňuje na to, že v pozadí další kauzy, týkající se ministra obrany Alexandra Vondry (ODS), stojí opět ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09).

SLEDUJEME téma kauza Vondra
SLEDOVALI jsme téma kauza Drobil

Pokorný nemá důvěru v Kalouska, protože ten by prý ještě před dvěma lety ochotně spolupracoval s KSČM nebo s Jiřím Paroubkem.

Jsou-li vinni, do lochu s nimi!

„Dokončeme nejdříve očistu vojenských zakázek, jestli v tom skutečně nejede Kalousek a nebude trestně stíhán a do té doby by měla policie došetřit a obvinit nebo stáhnout žalobu na Drobila nebo Vondru. Pokud budou vinni, ať jdou třeba do lochu!" navrhuje Pokorný.

Zároveň vyzývá Alexandra Vondru, aby neodstupoval bez důkazů. Jinak nebude mít demokracie žádnou cenu.

Související:

reklama

autor: vfe

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…