Moravec ztratil řeč. Úplně jste mě zmátl, obvinil Gazdíka

27.03.2011 14:16

Neverbální projevy šéfa poslanců TOP 09 Petra Gazdíka uvedly moderátora Václava Moravce před zraky statisíců diváků do velkých rozpaků.

Moravec ztratil řeč. Úplně jste mě zmátl, obvinil Gazdíka

Moderátor Václav Moravec ve svém nedělním diskuzním pořadu na pár desítek vteřin znejistěl, na okamžik dokonce ztratil řeč. Z konceptu jej vyvedl šéf poslaneckého klubu TOP 09 Petr Gazdík.

Sledujeme pořady Václava Moravce 

Ten začal na moderátorovy informace, že koalice plánuje zvýšení poplatku v nemocnici ze šedesáti na sto korun na den vrtět hlavou. Moravec začal tedy nervózně nahlížet do svých dokumentů a nejistě se tázal: "Tak z devadesáti na sto...?" otázal se zmateně Gazdíka.

Gazdík mlčel, Moravcovi pomáhali ostatní 

Člen TOP 09 ale nereagoval, a tak se moderátor obrátil o pomoc k ostatním hostům Otázek Václava Moravce, třeba k šéfu poslanců KSČM Pavlu Kováčikovi, nebo člence VV Kristýně Kočí. Ti jej ujistili, že měl se svým původním tvrzením pravdu. "Ano, ze šedesáti na sto," potvrdil nakonec Moravec. "Vy jste mě úplně zmátl," obvinil posléze s úsměvem Gazdíka.

Ten si svoji chybu s vrtěním hlavy v reakci na správnou informaci zřejmě záhy uvědomil a snažil se situaci vyžehlit sdělením, že na pohotovosti se už v současnosti platí devadesát korun.

Dále se již diskuze mezi šéfy poslaneckých klubů pěti parlamentních stran nesla v relativním poklidu. Hovořilo se o penzijní či zdravotnické reformě nebo zvýšení DPH.

 

Čtěte:
Václave, trousíte perly. Divíte se, že se Bárta směje? táže se Facebook

Předsedu Sobotku prověří Kalousek. Stejně se nic nedozvíte, pane Makovče

Diskuse OVM: Vláda mění DPH, jak se vyspí. Nebo je to psycho-hra

Sledujeme pořady Václava Moravce

Foto: archiv


 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…