Svoboda chce v Praze pokračovat. Mohl by si konečně zařídit kancelář

29.03.2011 8:42

Primátor Prahy Bohuslav Svoboda (ODS) půjde znovu do voleb, pokud je Ústavní soud v úterý zruší. Bude tak mít příležitost konečně si zařídit svou kancelář na magistrátu.

Svoboda chce v Praze pokračovat. Mohl by si konečně zařídit kancelář

Svoboda by byl rád, aby Ústavní soud posvětil platnost voleb stejně, jako to udělali předešlé soudy. Pak by se mohla pokračovat ve změně, kterou se podařilo nastartovat na magistrátu.

Dosud jsme pracovali jakoby nic nehrozilo

„Podařilo se nám pracovat tak, jako kdyby to rozhodnutí před námi neleželo. Jednak jsme skutečně přesvědčeni, že jsme zvoleni oprávněně. A také víme, že musíme dělat pořádně to, pro co jsme byli zvoleni," řekl Svoboda Lidovým novinám. Chtěl by ale, aby rozhodnutí padlo co nejdříve.

Svou kancelář má zařízenou jen na půl. Na magistrátu tráví téměř dvanáct hodin denně, a tak nemá čas na zařizování kanceláře. Předpokládá, že si ho najde až během léta.

V případě zrušení voleb je Svoboda odhodlaný jít znovu do dalšího boje o voliče. „Samozřejmě to závisí na rozhodnutí ODS, která by mě musela nominovat," dodal.

Co bude následovat po rozhodnutí soudu, je zatím otevřené.

reklama

autor: vfe

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …