John podává v kauze Škárka trestní oznámení

04.04.2011 15:34

AKTUALIZOVÁNO Předseda strany Věci veřejné Radek John podal trestní oznámení na neznámého pachatele ve věci kauzy časopisu Respekt a mystifikace poslance Jaroslava Škárky. Radek John je přesvědčen, že jde o závažná obvinění a jedinou možností, jak čelit spekulacím, je pouze řádné vyšetření orgány činnými v trestním řízení.

John podává v kauze Škárka trestní oznámení

John je přesvědčen, že jde o závažná obvinění a jediným způsobem, jak čelit spekulacím, je jen řádné vyšetření orgány činnými v trestním řízení.

SLEDUJEME téma peníze za mlčení ve VV

Škárka v rozhovoru s novináři týdeníku Respekt uvedl, že bere peníze za stranickou loajalitu a mlčení o jejím financování. Záhy však celou záležitost označil za záměrnou mystifikaci, neboť mu vadilo, že je tajně nahráván.

Škárka vše popírá

Není pravda, že bych od někoho něco dostal, je to výmysl," komentoval informace pro ParlamentníListy.cz. "Veškeré materiály, které Respekt má, jsou jenom mystifikace a fabulace," dodal.

K celé záležitosti se v pondělí vyjádřila i ODS. Premiér Petr Nečas uvedl, že bude požadovat od VV vysvětlení.

"Pokud by se tvrzení, která přednesl pan místopředseda VV Škarka, ukázala jako pravdivá, byla by to velmi vážná situace. Vyjádření představitelů Věcí veřejných se ale od sebe odlišují a i pan Škarka mluví o mystifikaci, což považuji za velmi nešťastný způsob komunikace s médii," dodal Nečas.

Více čtěte:

Škárka prý dostává peníze za mlčení a loajalitu. Jen fabulace, brání se
Škárka odmítl spekulace o svém odchodu z klubu VV

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie obvinila 5 zaměstnanců ROP Severozápad včetně Šulce

14:38 Policie obvinila 5 zaměstnanců ROP Severozápad včetně Šulce

Policie obvinila z porušování povinností při správě cizího majetku pět bývalých a současných zaměstn…