Okna Bártova bytu blikají. Je tady párty, hlásí ministr Dobeš

08.04.2011 23:35

Po té, co předčasně opustili představitelé Věcí veřejných večerní jednání koaliční devítky, sešly se v bytě Víta Bárty na pražském Klárově. Radek John a Vít Bárta prostřednictvím před domem číhajících televizních kamer pozdravili véčka televizní diváky blikáním světel v oknech.

Okna Bártova bytu blikají. Je tady párty, hlásí ministr Dobeš

Jednání u Bárty v bytě zkritizoval v pořadu CT Události, komentáře předseda sněmovního klubu ODS. Podle něj to dokladuje kritizované praktiky Víta Bárty ve straně. Nutno poznamenat, že nad takovou argumentací se pozastavil i moderátor pořadu Martin Veselovský. Ten na jednání v bytě neviděl nic, nad čím se pozastavovat.

VV opustily v pátek předčasně dnešní večerní jednání koaliční devítky. Premiér Petr Nečas (ODS) podpořen TOP 09 totiž vedle odchodu ministra Víta Bárty chce dát před prezidenta Václava Klause požadavek na odvolání i ministrů za VV Josefa Dobeše a Radka Johna.

Vládní limuzínou k Bártovi přijel i dosavadní ministr školství Josef Dobeš. Ten pro ČT uvedl, že byl několikrát u toho, když Bárta půjčoval strůjci celého "véčkařského" průšvihu Jaroslavu Škárkovi peníze. "Smrděl korunou," uvedl Dobeš dolsova. Že přijel na jednání novinářům Dobeš neřekl, "Přijel jsem na párty," konstatoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ova

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

4:44 Odložené Vrbětice: „Policie se zachránila.” Obvinění Koudelky

Zdaleka ne všichni dotčení hráči se smířili s policejním konstatováním o konci vyšetřování výbuchů v…