Hašek: Tahle vláda ať jde k čertu

15.04.2011 19:35

První místopředseda ČSSD Michal Hašek se už dopálil. Rozřiluje jej, že se neustále objevují nové nahrávky a každou hodinu se vše mění. „K čertu s takovou vládou," sdělil na dotaz čtenáři ParlamentníchListů.cz Hašek. Podivuhodný projekt premiéra Nečase podle Haška už dávno zkrachoval.

Hašek: Tahle vláda ať jde k čertu

Předseda Asociace krajů ČR Hašek tvrdí, že Česká republika má v současné době nejhorší vládu v historii. Za jediné korektní řešení Hašek považuje předčasné volby.

Neustále nové nahrávky

Za nejhorší urážku občanů této země místopředseda ČSSD považuje podrazy, které si koalice dělá mezi sebou. „Lžou nám všem i sobě navzájem a to ráno, v poledne i večer. V řádu hodin nic neplatí, vše je jinak, neustále nové nahrávky, nová odposlouchávání, nová sledování. K čertu s takovou vládou. Tohle už přeci není normální," rozčílil se Hašek ve svém příspěvku na serveru ParlamentníListy.cz.

„ČSSD nemá žádný důvod tolerovat jakékoliv z šesti nebo sedmi řešení, se kterými by přišel Nečas a jeho partneři. Vláda boje proti korupci zemřela na korupci," dodal druhý muž ČSSD.

 
TOP 09 je spoluviníkem

„Proč se nepodíváté také na TOP 09? Vždyť měli založit svojí partu, Schwarzenberg, Bakala, Kalousek a další zbohatlíci, již před volbami s tím, že ČSSD vytláčí do autu. Proto byli sponzorováné tyto strany," zeptal se Michala Haška čtenář ParlamentníchListů.cz.

„Sociální demokracie soustavně upozorňuje na nejhorší vládu, kterou kdy Česká republika v poslední době měla. A i když TOP 09 mlčí, je samozřejmě spoluviníkem situace v České republice, jak TOP 09, tak ODS věděly již při podpisu koaliční smlouvy, že za stranou Věci veřejné je jasně zřetelná i společnost ABL. A proto budeme i nadále pranýřovat veškeré kroky vlády, která poškozuje občany této země i republiku samou," odpověděl čtenáři Hašek.

Ptejte se Michala Haška ZDE

##MINIPAS 302##


Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …