John o Kočí: Katastrofa slečny, co si myslela, že bude ředitelkou

16.04.2011 8:11

Dosavadní ministr vnitra Radek John tvrdí, že mu e-mail o schůzce Kristýny Kočí (dříve VV) a Petra Tluchoře (ODS) přišel na adresu ministerstva vnitra. O chystaném převratu se prý vědělo delší dobu. Přivést Kočí do politiky teď John označil za chybu. Řekl to v deníku Právo.

John o Kočí: Katastrofa slečny, co si myslela, že bude ředitelkou

John odmítl tvrzení Petra Tluchoře, že měl zneužít ministerstvo vnitra a policii pro politické cíle. Prý je to snaha zabránit koalici v dohodě. John naznačil, že mu zpráva o schůzce Kristýny Kočí s Tluchořem přišla na webovou adresu ministr@mvcr.cz od „nespokojeného policisty". O chystaném „puči" prý tedy věděl.

Kočí s Tluchořem v luxusní restauraci v Praze 5

Věcem veřejným teď údajně chodí stovka e-mailů o tom, kde a jak se Kočí scházela s Tluchořem. Už dřív dostala Kateřina Klasnová zprávu „od zaměstnankyně luxusní restaurace v Praze 5, který potvrdil, že se zde Kočí scházela s Tluchořem po mnoho večerů".

John prohlásil, že nechce své zdroje obětovat, aby očistil své jméno. Pokud ovšem dojde k potrestání policisty, co poslal e-mail, nemůže s tím John nic udělat. Policejní prezident Petr Lessy totiž oznámil, že bude pátrat po autorovi e-mailu. Policisté nesmějí podávat informace z vyšetřování.

Z monologu Kočí vznikne divadelní hra

„Kočí verbovala lidi, snažila se přetahovat i poslace. Tato informace zapadá do mozaiky a nemůže být dezinformací," myslí si John o informacích o schůzkách Kočí s Tluchořem.

„Nyní čekám, až některá skvělá herečka z tohoto šíleného monologu si vezme part Kočí a udělá novou divadelní hru po vzoru Ivánku, kamaráde. Je to katastrofa šestadvacetileté slečny, která si myslela, že bude ředitelkou," řekl John deníku Právo. Teď si myslí, že přivést Kočí do politiky, byla chyba.

Podle Johna je možné, že Věci veřejné nebudou mít žádného ministra ve vládě. Straně jde hlavně o naplňování programu.

SLEDUJEME téma vládní krize a nahrávka Kočí

Související:
Do politiky se hrnou psychopati. Láká je prý moc
Nervózní Tluchoř: John musí skončit. Vypíchněte mi oči, směje se John

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…