Kočí stačilo koupit kapučínko. Netřeba odposlechů, píše se v Právu

16.04.2011 11:25

Místo důmyslných odposlouchávacích zařízení stačilo objednat Kristýně Kočí kapučínko. V deníku Právo to píše sociolog Jan Keller. Premiér Petr Nečas teď bude muset cizelovat vládu ohozenou špínou cílených lží.

Kočí stačilo koupit kapučínko. Netřeba odposlechů, píše se v Právu

Nečas by to ale měl zvládnout stejně jako na začátku při sestavování vlády. Keller připomíná, jak Nečas vysvětloval redukci nákupu pomocí modré a oranžové síťovky. „Místo bochníku chleba půl bochníku, místo litru a půl vody pouze litr vody. Méně všech základních potravin," varoval tehdy Nečas.

Nečas s čistými úmysly

„Díky těmto a podobným skvěle sehraným scénkám je dnes Petr Nečas premiérem a a se vší svou morální autoritou j připraven upevňovat vůli trojkoalice po společném vládnutí," píše Keller.

Nečas prohlásil, že nemá nic společného s fabulacemi Kristýny Kočí. Premiér se chce co nejdříve znovu pustit do schvalování reforem.

Kočí se ocitla v síťovkovém kabaretu Petra Nečase

Kristýna Kočí teď bude mít těžký život. „Nikdo nebude vědět, na čem u ní je. Nikdo si nebude jistý, zda její vsvětlení minulé cílené lži není jen novou cílenou lží," vysvětluje Keller.

Keller se nakonec ptá, jak „mohlo to děvče nelhat, když celé roky vyrůstalo v takovém prostředí? (síťovkovém kabaretu Petra Nečase). Varoval ji vůbec někdo, aby si nebrala naše politické elity za vzor?"

SLEDUJEME témata vládní krize a nahrávka Kočí

Související:
Odborář Nečasovi: Sepiš demisi. A dones jí tomu, co krade pera
Češi chtějí předčasné volby. Nebo obměnu téměř poloviny vlády

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…