Bulvár jde po Kristýně Kočí. Sympatická dáma, brání ji Uzel

16.04.2011 11:51

Kdy na to skočíme? Hlásá titulek bulvárního deníku Blesk, kde jsou popisovány praktiky poslankyně Kristýny Kočí, kterak chtěla získat politický vliv hlavně přes postel. Odkazuje na nahrávku z kavárny v centru Prahy, kde se Kočí rozpovídala kromě připravovaného puče na stranu Věci veřejné a roli ODS v něm i o intimnostech. Mediálnímu expertovi Petru Žantovskému takové chování bulváru připadá normální. S pověstí sexuální dračice se stala v předchozí úřednické vládě Jana Fischera šéfkou ministerstva spravedlnosti i Daniela Kovářová.

Bulvár jde po Kristýně Kočí. Sympatická dáma, brání ji Uzel

Hned dalším výkřikem na titulní stránce Blesku je: Puč s příchutí sexu. O tom, že šestadvacetiletá poslankyně Kristýna Kočí ráda používá ženské zbraně, se v kuloárech Sněmovny vědělo prý už dost dlouho. „Pověst sněmovní Lidušky, tedy dívky volnějších mravů, teď sama přiživila. Na tajné nahrávce bez studu mluví o sexu, pí...ní a o tom, jak její přítel Adam slyšel, že spala s šéfem poslanců ODS Petrem Tluchořem," píše se dál.

Dvojka v sexu?

Ze zmíněné nahrávky také vyplývá, že sex s poslancem ODS Petrem Tluchořem mít chtěla. I předseda strany Věci veřejné Radek John se přiznal, že o milostných schůzkách Kočí s Tluchořem věděl. Blesk dál rozvíjí úvahy o tom, že měla Kočí blízko i k exministrovi životního prostředí Pavlu Drobilovi anebo předsedovi slovenské SaS Richardu Sulíkovi.

SLEDUJEME téma navrávka Kočí
Záznam tajné nahrávky Kristýny Kočí

„A to, i když teda jsem byla teďka v Ostravě, tak u mě spal v hotelu a tam teda...," říká o Tluchořovi v nahrávce, která je dál nesrozumitelná. Nicméně v ní tvrdí, že s ním ještě nespala. Kočí nicméně tvrdí, že v rozhovoru, při němž byla nahrávka pořízena, záměrně lhala, ale na veřejnost se dostávají i další důkazy jejího intimního vztahu s Tluchořem.

„Zavolejte si jí. Já to nechám bez komentáře," sdělil ParlamentnímListům.cz její přítel Adam Kožela, maminka Kočí také nechala eskapády své dcery bez vyjádření.

Napsali jsme:
Kauza Kočí: To by byl vrchol. V médiích kolují intimnosti
Kočí jako Sabina. Zrádce národa. Zmiz ze sněmovny, množí se hlasy

Podle Žantovského normální

Erotická témata spojená s politikou rozehrával bulvár vždycky. „Vzpomeňte si na nahé fotky Petry Buzkové, na sociálního demokrata Karla Březinu, který se vytahoval, že skolí každou, kterou potká. Vždyť kreslíř Štepán Mareš měl ohledně komiksu Zelený Raul, kde Březinu nakreslil při souloži, soud," vypočítává mediální odborník Petr Žantovský.

„Je to bulvár, a pokud rozmazává nějak sexualitu paní Kočí, tak by se neměla divit, protože to sama rozmazávala na nahrávce. Blesk nebude dělat politologickou analýzu, ten se pokusí ji chytit nahou. Ono to kanalyzuje určitý druh voyeurství a nízké pudy, které jsou určitým lidem blízké. Tohle mě ani nepobuřuje," podotýká Žantovský s tím, že trapné a pod čárou ponoru byly nahé fotky Jiřiny Bohdalové.

Uzlovi se Kočí líbí

Sexuolog Radim Uzel na to konto vtipkuje: „Ona to skousne. Jediná chyba je, že nejmenovali i mě, což mě mrzí. Mně se ona líbí. Je to sympatická mladá dáma." Navíc dodává, že jestli budou vývody Blesku Kristýně Kočí vadit, tak by jí poradil, aby se na zlost vykašlala.

„Ženy bojují i jinými zbraněmi, než těmi ženskými. Nicméně v případě těch ženských nemusí jít jen o sex, stačí i flirt. Když s tím ženstvím umí mladá dáma dobře zacházet, tak často dosáhne svého, aniž se musí nějak zvlášť angažovat. Stačí mnohoslibný úsměv a už je to," uvádí pro ParlamentníListy.cz Uzel.

Kolářová sex i po jídle

Podobný punc sexuální dračice měla i exministryně spravedlnosti Daniela Kovářová. „Sex a jídlo, eventuelně sex před jídlem, jídlo po sexu," napsala dávno před zvolením do funkce na webu sdružení přátel literatury sci - fi Československý Fandom do kolonky zájmy a samozřejmě, že se to dostalo na veřejnost.

Pod pseudonymem Ida Sebastiani napsala knihu Láskyplné povídky, kde se to sexem jen hemží. „Byla jsem se dvěma muži, brutálními a nedbajícími na můj odpor, jeden mě držel za ruce a druhý do mě pronikal a já si představovala, jak se svíjím vzrušením a jeho ruce po mně přejíždějí, hnětou má ňadra a přitahují mé tělo k sobě." Ukázka z jedné z povídek mluví sama za sebe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…