John: Kristýno Kočí, vrať se do chléva

16.04.2011 15:57

Radek John se opět obul do Kristýny Kočí. Přes server Tiscali.cz jí vzkázal, ať se vrátí zpátky do chléva. O pravdivosti jejích skrytě nahraných slov prý nepochyboval ani minutu.

John: Kristýno Kočí, vrať se do chléva

Pravdivost vyjádření Kočí na tajné nahrávce odvozuje ve vyjádření pro Tiscali.cz z toho, že poslankyně prozradila severomoravským Véčkům Markétě Dobešové a Lukáši Víchovi detaily svého intimního života a používala výrazy, Johnem charakterizované jako ze "šesté cenové skupiny."

Záznam tajné nahrávky Kristýny Kočí

John vychází z toho, že Kočí skutečně na nahrávce týdnu hovoří o neformálním lídru VV Bártovi jako o "zm...ovi," kterého premiér toleroval ve vládě a proto za jeho činnost svým způsobem nese odpovědnost. Hlava státu se pak podle ní má na základě uveřejněných informací o propojení Véček s agenturou ABL "pos...t" a přistoupit na požadavky šéfa kabinetu Nečase.

ZDE položte dotaz Radku Johnovi

SLEDUJEME téma nahrávka Kočí
"Poflusaný" exšéf sněmovny vzpomínal na Kočí. Šlo to ztuha
Bulvár jde po Kristýně Kočí. Sympatická dáma, brání ji Uzel
Kauza Kočí: To by byl vrchol. V médiích kolují intimnosti
Neuvěřitelně šokovaný Václav Havel. Dílo Kristýny Kočí
John: Za Kočí jsem se koaličním partnerům omluvil

"U Kristýny Kočí to podle jejího způsobu vyjařování vypadá, že se, stejně jako mnohý kočí, narodila ve chlévě a měla by se tam také urychleně vrátit," řekl mimo jiné John serveru Tiscali.cz.

21 rozhněvaných Véček

Johnovo vyjádření tak nadále graduje verbální ofenzivu Věcí veřejných proti bývalé šéfce svého poslaneckého klubu. Na jméno jí nyní ve straně nemůže přijít skoro nikdo. "Od Kristýny Kočí a Jaroslava Škárky to byla kudla do zad. Nevím, kdo nebo co jim za to slíbil. Peníze, nebo post ve vládě? Ale nechci se pouštět do spekulací. S Kristýnou jsem nikdy nebyla kamarádka, lidsky jsme si nesedly, její chování bylo vždy naprosto nevypočitatelné. V elementární kolegialitu jsem ale věřila u obou, bohužel mylně. A mimochodem, nechci nikoho očerňovat, ale musím se osobně omluvit voličům za to, jaké lidi jsme také nominovali do sněmovny. Charakter prostě vždy neodhadnete," vyjádřila se pro ParlamentníListy.cz místopředsedkyně sněmovny Kateřina Klasnová.

Nástupkyně Kočí na postu předsedkyně poslaneckého klubu VV, Karolína Peake, chce nechat šestadvacetiletou poslankyni přesadit ve sněmovně tak, aby nebyla v blízkosti Véčkařských zákonodárců.""Nevím, jak se bude cítit Kristýna Kočí ve sněmovně, ale každopádně požaduji, aby byl udělaný nový zasedací pořádek tak, aby seděla co nejdále od nás. Já osobně si jen velmi těžko dokážu představit, že bych seděl v její blízkosti," uvedla Peake pro ParlamentníListy.cz. S mladou poslankyní si prý nikdy nesedly, ale Kočí měla její obdiv za vytrvalost, se kterou dokázala jednat na zasedání koaliční K9.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

5:30 Ukrajinci, co nejsou zubaři. Ale pustí je na vás. „Prý je ohlídají.“

Sněmovnou schválená senátní novela má umožnit, aby stomatologové ze zemí mimo Evropskou unii měli je…