Paroubek odsekl: Moc pijete. Neodcházím z ČSSD

27.04.2011 18:55

Jiří Paroubek mění stranu. V říjnu jde do ČSNS 2005, sdělil jeho dlouholetý spolupracovník a místopředseda národních socialistů Jiří Vyvadil. O přestupu exšéfa ČSSD se spekuluje už dlouho, ale Paroubek zatím všechna podobná tvrzení odmítal. ParlamentnímListům.cz odmítl ve středu i toto.

Paroubek odsekl: Moc pijete. Neodcházím z ČSSD

Přitom se zatím zdálo, že jde o informaci v této oblasti nejdůvěryhodnější. Místopředseda České strany národně socialistické Jiří Vyvadil totiž jednomu čtenáři ParlamentníchListů.cz potvrdil spekulace o přestupu expředsedy ČSSD Jiřího Paroubka do ČSNS. Prý by se tak mělo stát v říjnu tohoto roku.

"Pane místopředsedo, půjde k Vám do partaje Jiří Paroubek, anebo ne? Jeden čas se o tom mluvilo v podstatě furt - co si tak vybavuju - a teď už jsem o tom "přestupu" tak týden dva neslyšel. Pro ČSNS by to určitě hodně znamenalo, otázka je, jestli se výrazněji jako politik Jiří Paroubek neprosadí v lavicích sociální demokracie..," zeptal se Vyvadila prostřednictvím jeho profilu na serveru ParlamentníListy.cz čtenář Simon Rohl.

Paroubek mění stranu. V říjnu jde do ČSNS, sdělil Vyvadil

Napsali jsme:
Paroubek zvažuje odchod z ČSSD. Víme kam

Místopředseda národních socialistů mu krátce odpověděl: "Jiří Paroubek vstoupí podle svého vlastního plánu do ČSNS 2005 v říjnu tohoto roku. Takto to alespoň již mnohokrát prohlásil."

Kde se stala chyba?

A tak možná došlo k chybě v komunikaci mezi oběma muži anebo šlo o jednu z mnoha mystifikací, jež současnou politiku provází skoro na každém kroku. Na dotaz ParlamentníchListů.cz totiž Jiří Paroubek vzhledem k dnešnímu jednání ve sněmovně nereagoval. Avšak prostřednictvím jeho mluvčího Ondřeje Macury vzkázal, že informace není pravdivá. "Myslím, že asi někdo hodně pije," reprodukoval ParlamentnímListům.cz celý vzkaz Macura. Koho konkrétně Jiří Paroubek podezírá z vyšší míry popíjení alkoholu, neupřesnil.

O změně politického dresu se spekuluje už od března

O možném přestupu Jiřího Paroubka informovaly ParlamentníListy.cz již v březnu s tím, že získaly informaci o tom, že někdejší předseda ČSSD uvažuje o změně stranického dresu.

Vyvadil tehdy redakci sdělil, že ČSNS 2005 by o expředsedu sociální demokracie stála. Vyvadil se po osmnáctiletém členství v ČSSD vrátil do dnešní podoby své bývalé strany - ČSNS 2005.

Čtěte také:

reklama

autor: Alena Hechtová

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…